Katarinamedium

The Awakening och att tänka själv

Mitt bidrag till The Great Awakening är genom min blogg och Youtube, som jag för övrigt kommer flytta till en plattform som inte censurerar lika flitigt. Det som retar mig till max är att sociala media, media, TV, Radio och andra nyhetsankare ska säga till mig vad som är rätt eller fel. Under en lång tid har det pågått något slag överförmynderi över mänskligheten att man inte ska kunna tänka själv. Det här är rent ut sagt skandal.

 

Min pappa sa kloka saker

 

Min pappa sa alltid, -Du har fått en hjärna, använd den!
Jag kan inte annat än återuppta hans något cyniska kommentar, men faktiskt så hade han rätt i det han menade. För helt plötsligt har människan slutat tänka och bara hänvisar till ”vetenskapen” eller vad tidning ditten eller datten säger. Men vad finns för sanning i det hela. Eller är det så att rädslan tagit över var och en att bli förlöjligad i sitt eget tänkande och vad man tycker, att man inte längre kan stå för sin åsikt.

Foliehatt ja tack

 

Jag tycker det är beklämmande och tråkigt att människan inte längre kan mötas för diskussion heller utan det kastas ut skällsord direkt. Särskilt nu är det populärt med Foliehatten. Jag kan ta den och jag frågar alltid om de har en i storlek 52. Det brukar bli tyst då. För har jag fått den stämpeln kan jag bjuda på lite humor.

Apropå humor så har människan inte humor längre. Det ska vara så himla allvarligt med allt. Om det nu är så allvarligt med allt, varför gå ut över huvud taget. Stanna inne säger jag, och titta ut när sol i sinne är där igen.

Humor saknas

Men för att återgå till ämnet så förstår inte jag att så många har slutat tänka själv. Varför skulle det vara så farligt. Att stå för en åsikt är ett tecken på att det finns mänsklighet inom. Även att varje person kan komma åt sitt sanna sätta jag mer om man startar den processen. Egentligen handlar det inte om tankar utan känslan som ska fram och stå i sitt ljus. Det är det som gör oss till spirituella individer.

Hur gör man då för att nå dit. Ja först måste man sluta med att lyssna på media som ändå är korrupta och köpta. Oavsett vad man känner kring detta så upptäcker man det strax så fort man är i andra länder och tittar på nyheter så är samma nyhet väldigt skilda åt, det kan inte bero på annat än att vinkling  och syftet är nåt annat. Vi ska bli rädda.

Tänk själv

 

Därför uppmanar jag till att man ska gå in sig själv och möta sin egen storhet, alltet, ursprunget vi kom ifrån som skapat allt.  Det måste ändå vara något som är förmer än vad en människa som inkarnerat här på jorden och som vill skapa maktelit. Alltet måste vara större och mer kärleksfullare än det. Därför är det viktigt att stå pall och stå rakt i sin tro om att ljuset är starkast nu inför The Great Awakening.

Även på Jesus tid

En del säger till mig att det här är bara en fluga och något som bara är nu. Jösses så fel de har. Jag har väntat på detta sedan 70-talet, eftersom jag hörde om det redan då. Ambres har talat om Enaren. Men det går ännu längre tillbaka. Det Jesus startade var bara en mellan akt till detta. Man kan ju faktiskt säga att det är så stor skillnad från jesu tid och nu. Om man ser på symboliken. Det som skedde då händer  även nu, det är faktiskt samma. Han predikade också om den inte makten och det inre  ljuset. På den tiden var det mot Romarna och prästerskapet. Idag är det dem som har makten och pengarna som styr.

 

 

Katarinamedium.se

Youtube om The awakening

Vingkuriren.se

 

#thegreatawakening #jesus #theawakening #ambres #ljusetskasegra #foliehatt #bloggare #socialamedia #vetenskap #pengarstyr #maktelit #romarna #prästerskapet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *