Katarinamedium

Sugen på Tarotkurs

 

Snart är min Tarot kurs klar, den ska bara klippas lite till och ordnas med lite mer detaljer både här och där. Det var inte det lättaste att sätta igång ett sånt här projekt, men kul är det. Det är jobbigt när svettpärlorna frodas i pannan och hjärtat tar några extra slag av nervositet. jag tänker att hur ska detta tas emot när den väl är klar och kommer jag lyckas. Men jag har ju så klart en förhoppning att det ska bli så bra som möjligt. Det var inge lätt uppgift detta men jag känner att det är lika bra att kasta sig ut och prova.

För jag har länge önskat en kurs online, med eller utan coronapandemi. Nu fick jag tummen ur och det spred sig ett hav av inspiration som jag fått av andra personer från olika facebook grupper. Så min förhoppning är att du ska bli sugen på Tarotkurs av det här slaget.

Grupp på facebook

Min kurs jag kommer erbjuda är online där du kan studera detta i lugn och ro. Du kan se det flera gånger och gå fram och tillbaka som det passa dig. Det finns ingen direkt ordning för dig hur du vill ta in kursens innehåll. Du kommer att bli inbjuden i en facebookgrupp som är stängd, där vi alla skriver vad vi upplever och vad för frågor som kan komma upp. Vissa dagar kommer jag ha Live och/eller zoom där vi de som vill vara med har Q & A. Alla live´s och zoom kommer läggas upp i  gruppen så man kan se det igen.

Du får medlemsbrev hem i din e-post där du får värdefull information utifrån hur gruppen av deltagare bildas och vad alla har för frågeställningar etc.

Kursens innehåll:

♥ Inledning och förberedelser

◊ Intuition

♠ Ordet

♦ Medial läsning

♥ Bildtolkning

◊ Etik & moral

♠ Kundhantering

♣ Lilla Arkanan

♦ Stora Arkanan (min nya moderna tolkning)

♥ Olika kortläggningar

♣ Workbook

 

Mer innehåll

 

I min kurs om Tarot får du även extra material som t ex:

♦ Personlighetstyper

◊ Aurafärger

♣ Färger och dess betydelser

♥ Chakrakännedom

♦ Ordlista med förklaringar

Jag hoppas du ska finna detta intressant för jag har gjort kursen som ingen annan. Min online är unik då jag skapat den utifrån hur jag velat ha en Tarotkurs. Vill du veta när den släpps kan du alltid ansöka om medlemsbrev på min hemsida, så blir det lättare för dig att hålla dig informerad när den startar. Medlemsbreven är gratis.

 

/Always & Forever

katarinamedium

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *