Katarinamedium

Storseans bland kristallkronor

Så underbart att få vara bland människor där fler har samma intresse, och att vi nu kan samlas i större grupper..

I söndags var vi ca 150 personer på en storseans i slottsmiljö på Sundbyholms slott. Medium var Helena Vestin från Engelen i Smedjebacken och Madelaine Lindholm från Eskilstuna.

 

 

Seansen bjöd en variation av andekontakter eller spirituell demonstration som det egentligen är. Alla kontakter sattes med en mycket bra bevisföring. Det var fler ur publiken som blev emotionellt berörda. Vilket för mig betyder andar från andra sidan gav en känsla av att de verkligen var där. Mediernas goda bevisföring och inkännande av karaktär, sjukdom, bortgång och fler olika saker som publiken ska kunna känna igen sina anhöriga på ett bra, levererades mycket skickligt.

 

Magiskt

Det intressanta med den här typen av seans är också att se hur humoristisk andevärlden är, genom att de ger helt rätt känsla för mottagaren att känna i sin ”morfar” eller ”mormor” på ett suveränt sätt. Det blir helt magiskt.

Vid ett tillfälle var ett av medierna lite betänksam över en ande som kom, där fler av publiken kände igen. Det som är intressant för mig är att se hur bra hur hon klarade av situationen och kom till rätta till slut. Säkert var anden lite retlig och ville visa för henne att hon kunde klara av att bena ur och skilja ur till vem av oss i publiken anden skulle till. Mycket bra jobbat !

 

Seansen avslutades med middag och kaffe.

 

Miljön är viktig

 

Mycket trevlig tillställning och jag hoppas arrangörer i fortsättningen över hela Sverige väljer ställen som t ex ett slott eller herrgård. Det ger en mycket mervärde till ändamålet.

/Always & Forever

Maken och jag tog tillfället att fira bröllopsdag gjorde det hela lite mer pikant. Vi hade bröllopet på samma datum och plats fast för 7 år sedan.

Vårt bröllop varade i 3 dagar!

katarinamedium.se

#seanser

#medium

#sundbyholmsslott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *