Katarinamedium

”Annons i samarbete med ”Sverigesmatkassar.se”

 

Spara tid och handla smart

Eftersom tid är det enda vi har måste man prioritera. Så när man arbetar full tid och alla vill åt din tid, då kan det vara smart att handla mat på nätet. Att handla på nätet spar otroligt mycket tid. Därför har jag övergått till att gå till den här hemsidan där matkassar är på ett och samma ställe.

Så hur smart och tidssparande är inte det! Nu kan jag i lugn och ro gå till ett enda ställe och handla. På det här sättet kan jag även hitta flera smarta kassar som jag annars skulle ha missat.

Fler olika alternativ av kasse och matställe

Jag som nästan är vegan idag tycker det är lite svårt att hitta rätt kasse. Men nu kan jag hitta flera matkassar och handla från flera olika ställen. På det här sättet att handla mat på nätet kan jag styra att matkassarna kommer på samma dag. För jag själv föredrar att vara hemma när det kommer med varorna.

Nu kan jag handla en kasse från t ex Linas matkasse men också från City Gross eller Hello Fresh för att ta några exempel. Då tänker jag att nu kan jag ta båda.

I dessa tider nu när vi har lite svårt att röra oss fritt kan det här vara ett bra sätt även för dig. Eller om du ska handla till en anhörig.

 

Idétorka på mat är vanligt

Hur ofta händer inte det att jag får idétorka och snålt med tid för att slå ihop något snabbt. Men nu är det så att i varje matkasse så finns även recept. Det är färdigt och de är riktigt bra.

Som bekant vet dem som känner mig att jag är kräsen när det gäller mat och matlagning. Men faktiskt det här är inte dumt alls. De som har skapat hemkörning av matkasse har verkligen tänkt till. Jag är skitnöjd!

Nu kan jag lägga tiden på annat

Tiden jag spar är att slippa åka till affären, fundera ut vad som ska handlas. Kanske till och med kika på rea hyllan. Gå i affären som ofta är stor och man hittar kanske inte. Så spar jag tiden genom att klicka hemma på vad jag vill ha. Färdigt och paketerat är det. Tar minimalt med tid.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *