Katarinamedium

”Annons i samarbete med poolgiganten.se”

 

Sommar och sol jag längtar

 

Just idag känner jag ett sånt sug efter sol och bad. Det snöar ordentligt just nu och de som känner mig vet vad jag tycker om det. I framtiden vill jag ha en egen pool och egen ”strand” för att slippa ta del av den nya pandemilag som klubbats idag. Det är mest för att slippa det och slippa övriga personers gliringar hit och dit. Därför lutar jag åt att bygga helt egen poolanläggning här hemma.

Att bygga pool billigt tycker vi, maken och jag är viktigt och även ekonomiskt. Därför tittar vi på detta just nu. Smart också med tanke på att en pool ska inte behöva kosta alltför mycket. Det vi planerar är att lägga poolen på framsidan av huset så vi har utsikt över sjön här där vi bor. Det kan ge ett fin upplevelse när man badar. Vi ska även ha en bast i anslutning, halvfinne som jag är är det ett måste.

En pool ska enligt mitt tycke vara lite lagom stor eller lagom liten, beror väl på hur man ser det. Men jag vill faktiskt inte ha en gigantisk pool, utan en lagom liten kan man säga. Självrenande helst och så mycket automatisk skötsel det bara går.

Lyx för mig är inte bara en pool att gå ner i sommartid, utan lyx är även att den byggs in på ett smart sätt att det gå bada även vintertid, med tanke på bastun som kommer stå bredvid. Om poolen ska vara värmd eller inte återstår att se.

På tal om ekonomi ser jag det som en enorm fördel att kunna delbetala med en pålitlig aktör. Som finns tillgänglig och som förstår mig som kund. Det här gör hela affären trygg anser jag.

Men pool blir det och den kommer på plats inom en snar framtid.
Varmt välkommen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *