Katarinamedium

”Annons i samarbete med Matkassetopplistan.se”

Smarthandla under julhelgen

Nu till julhelgen när vi inte ska trängas så är det smartaste att handla på nätet. Att handla på nätet spar också otroligt mycket tid. Därför har jag övergått till att gå till den här hemsidan där matkassar är på ett och samma ställe. Hur smart är inte det?

Nu kan jag i lugn och ro gå till ett enda ställe och handla. På det här sättet kan jag även hitta flera smarta kassar som jag annars skulle ha missat. Men jag kan handla fritt det jag själv vill ha.

Handla från olika affärer från samma ställe

Jag som nästan är vegan idag tycker det är lite svårt att hitta rätt kasse eller varor som passar mig. Men nu kan jag hitta det här på matkassetopplistan.se och handla från flera ställen samtidigt. Man ska ju vara hemma också för att ta emot. Så på det här sättet kan jag styra att matkassarna kommer på samma dag.

Nu kan jag hitta en kasse från t ex Linas matkasse men också från City Gross. Då tänker jag att nu kan jag ta båda. Jag kan också handla en julkasse eller nyårskasse om idétorkan sparkar in.

 

Nu i julhelgen vill jag inte trängas

Helt ärligt tycker jag det är jobbigt med mycket folk i affären och jag blir mer stressad på plats. Däremot om jag handlar online och få ideer till matlagning och nya varor är det är bästa stället. Ingen stress finns heller.

Som bekant vet dem som känner mig att jag är kräsen när det gäller mat och matlagning. Men faktiskt det här är inte dumt alls. De som har skapat hemkörning av matkasse har verkligen tänkt till. Jag är skitnöjd!

Tid till annat

Tiden jag spar är att slippa åka till affären, fundera ut vad som ska handlas. Kanske till och med kika på rea hyllan. Gå i affären som ofta är stor och man hittar kanske inte. Så spar jag tiden genom att klicka hemma på vad jag vill ha. Färdigt och paketerat är det. Tar minimalt med tid.

Min tid är viktig som egen företagare och på det här sättet spar jag otroligt mycket tid. Det händer ju att man träffar folk man känner i affären och då tar det ännu längre tid. Inte för att jag vill undvika folk men i affären vill jag endast handla, vill jag prata med folk görs det på telefon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *