Katarinamedium

Samarbete med Sinamatic

För kvinnor finns det sexleksaker praktiskt taget massor att välja på och säljs nuförtiden till och med på apoteken. Men leksaker för män är utbudet inte lika stort. Har efterfrågan inte varit lika stor för män eller är det för att det är så tabubelagt.

Tabu belagt eller inte. Det skulle inte behöva vara tabubelagt. Skillnaden i män och kvinnas sexualitet. Så är det allmänt känt att männens sexualitet anses som farligare och fulare än vad kvinnas sexualitet. Medans kvinnas som anses vara lite ”mjukare” Det kan vara en av orsakerna till att efterfrågan inte finns i lika stor utsträckning.

Går du till ett apotek så är kvinnornas hyllor välfyllda männens hyllor kanske finns nån enstaka sexleksak att välja på. I värsta fall så gapar dom tomma. Så visst kan man undra varför.

Går det att spekulera varför utbudet för män är så litet. Men kanske är en orsakerna är att vi kvinnor är i större behov av sexleksaker än män då vi inte lika lätt blir tillfredsställda vid penetrationssex. Den absoluta majoriteten av män får orgasm vid sex, men inte kvinnor.

För kvinnor är sexleksaker inget nytt. Dildos och vibratorer som ska ge tjejer maximal njutning finns det massor att välja på. Men det finns även leksaker för män i utvalda nätbutiker. Även om utbudet inte är lika stort. Sexleksaker för män är fortfarande som sagt lite tabu att prata om. Det gör att du kanske inte har så bra koll på vad som finns, men det finns faktiskt en hel del att att kika på. Sinamatic kan du kika in hos för att utforska utbudet dom har för sexleksaker för män.

Sexleksaker

Sinamatic kan du handla sexleksaker diskret

Hos Sinamatic kan du handla sexleksaker för kvinna, man eller som par.

På sinamatic.se köper du billiga sexleksaker med fri frakt.
Dom erbjuder de mest populära sexleksakerna ifrån kända tillverkare, allt för att du ska veta att våra produkter håller högsta kvalitet. Självklart har dom snabb & diskret leverans.

Sexleksaker för män dom har ett härligt sortiment av penisringar, lösvagina, sexdockor och andra sexleksaker för män. Du väljer själv din favorit. Många män är säkert nyfikna och intresserade av att testa en leksak och det är lika klart som för en kvinna att ni ska testa när nyfikenheten finns och våga ta steget att prova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *