Katarinamedium

Party bland miljonärer

 

Att få vara med på party med tema Hawaii, är riktigt kul!
Jag gick ”bananas” på klädsel med toga kjol av en gammal sjal som i och för sig var snygg. Ett nästan forntida linne från 70-talet man knyter bak i nacken. Ett halsband med snäckor och pärlor från 80-talet köpt på Mallorca. Utstyrsel från olika maskerad butiker. Jag hade väldigt kul när jag skapade våra kläder, både till maken och mig. Vad jag inte räknade med var att jag vann hela kostym tävlingen! Herregud vad glad och överraskad jag blev. Jag som aldrig vinner annars. Det var en överraskning.

Event

Det party jag vi var på ägde rum i Phoenix, AZ USA. Ett event vi var på för en tid sedan. Ett event för hälsa och välmående. Där vi är med så klart. Det som är extra kul är att det vimlar av miljonärer i samma lokal. Dem är precis som vi vanliga dödliga. Inga märkvärdiga eller så. Helt normala fast med mycket pengar. Vi har mycket gemensamt. Samma humor, samma vision och samma övertygelse om att man kan ha  ett jobb hemma med ”hombase business”.

Om man förstår på riktigt vad business betyder har du kanske samma tanke och känsla. Nämligen samma vision om att 9-5 jobb inte hör till vanligheten om man vill tjäna pengar och skapa sig en bra och hållbar business.

Jag delar ut ett ”pris”

 

Så jag har dansat och haft kul med miljonärer. Tävlat och delat ut ett svenskt pris på scenen. Jo faktiskt har jag även under detta event stått på scen och delat ut ett ”pris” till en forskare som blev nominerad till Nobels medicinpris. Att bli nominerad är nästan detsamma som att vinna. Så jag som svenska åkte till Nobels museum i Stockholm och köpte choklad medaljonger,satte svenska band runt som jag kunde hänga runt halsen på Ron. Det var uppskattat!

Ja lite kul måste man ju ha. Alla visste det inte var på riktigt, men en fin gest tyckte alla.

Hur var det med tävlingen då?
Jag skrev ju att jag vann…
Ja ett par väldigt fina solglasögon av märket ”Maui Jim”…Äkta vara!!

/Always & Forever

#arizona #sedona ”mauijim #partyblandmiljonärer #nobelpris #essanteorganics #ronschneider #hombasebusiness #hawaii #mallorca #snäckorochpärlor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *