Katarinamedium

Finns ödet? Det är många som frågar, även jag. Ibland verkar det som livet är ödesbestämt, ibland inte alls. Om livet vore 100 % ödesbestämt, och man kan inte ändra sitt öde eller liv på något sätt, hur fungerar då lagen om attraktion eller healing och medicinering för att ta några exempel. Jag tänker så här, till viss del finns ödet. Medvetna val gör att ödet ändras, försvinner eller försvagas.

Vi människor inkarnerar hit till Jorden och som människa för att vi ska lära oss och ta del av livet. Vi har med oss själens karma och så vidare. Vi stöter och blöter livets alla hörn och vrår så gott vi kan, tills vi kommer till insikt. Då bör ödet ändras tänker jag. Vad blir härnäst och hur yttrar sig livet.  Fria viljan är något vi alltid har med oss, fri vilja skulle inte finnas om ödet får bestämma.

Det jag tror och menar med att ibland har vi ett öde, det alla karmiska läxor vi har med oss och ska gå igenom i livet, det kan vi inte komma undan såvida vi lever helt och 100% i hjärtat. Men det är sällan någon gör, delvis ja men inte 100%. Men det kanske kommer en dag vi alla kan leva fullt ut 100% i hjärtat. VI är bara inte där ännu, och karman ställer till det för oss just nu, så vi inte kan leva 100% i hjärtat med allt vad det innebär. Så ödet finns ja men kanske inte som man tror. Jag tror absolut vi kan bestämma mer över våra liv hur vill leva det och hur vi vill ha det. Men då bör man se bortom det materiella och självklart egots alla påhitt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *