Katarinamedium

Ny podd med mig

Ja vad kul det ska bli! Jag riktigt längtar efter att att göra en helt egen podd. Vad den ska heta vet jag inte riktigt än, därför tänkte jag fråga min publik om ni har några bra förslag. Självklart kommer jag ge en fin gåva till den som kommer på ett bra namn.

Podden kommer givetvis vara andlighet i centrum, men jag kommer beröra flera ämnen och viktiga saker inom kropp, själ och ande. Podden drivs av mig själv så jag kommer ha avsnitt med och om mig själv och viktiga saker jag själv vill ta upp. Men jag tänker också ha massvis av gäster som ska vara med. Jag hoppas verkligen du ska tycka det blir spännande och givande framförallt.

Har man spotify kan man lägga in den podden där så det är lättare att hitta. Den kommer ligga här på min hemsida också. Har jag tur och tekniken vill kommer den ligga på youtube också.

Tävlingen?

Hur ska du göra för att vara med i tävlingen om poddens namn?
Så enkelt som möjligt så varför inte maila till mig, så har jag dina uppgifter om du vinner.

Min mail är info@katarinamedium.se

 

#spotify #andligpodd #poddar #katarinamedium #kroppsjälande

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *