Katarinamedium

Jippi, jag ska gå ny avancerad mediumkurs med Tim Abbott

 

Så vart det äntligen beslutat att jag ska gå avancerad mediumkurs med den bästa läraren, Tim Abbott. Han är så bra på att lära ut och visa sin enorma skicklighet i bevisföring av andevärlden.

18-19 september 2020 kommer Tim till spiritualistiska sällskapet i Smedjebacken, och jag har anmält mig igen denna gång.

Tim besöker gärna Sverige och är nästan här i Sverige varje år, då kommer han hit för att hålla kurs i avancerat mediumskap, och jag hoppas han vill göra det även i framtiden.

För jag vill absolut stretcha mitt eget mediumskap ännu mer med hans kurser, för man blir aldrig färdig som medium.

Hans kurser bygger på att du som medium ska finslipa och stretcha ditt eget mediumskap så mycket som möjligt.

Jag har gått kurs hos Tim förut

Det här är säkert 10:de gången jag går kurs för Tim. För han är så bra anser jag.  Tim har berättat själv att han arbetat som medium sedan 19 års ålder.

Han har haft en gedigen resa i sitt eget mediumskap. Du kan läsa om honom i intervjun jag gjort för några år sedan. Artikeln finns att läsa på nättidningen vingkuriren.

 

Vad gör honom till en så bra lärare?

Hans tekniker i att länka till andevärlden och få bra verktyg till sitt eget mediumskap är ganska unikt. Han är lättsam, humoristisk, enormt kunnig och duktig.

Tim har en unik känsla för andevärlden och när han kommunicerar med dem som finns där.  Vi som är elever får också ta del av hans kunskaper och visdom. Det tror jag är det som gör honom till en bra lärare.

Anden Edward

Hans största passion är ju transmediumskapet. Jag har sett honom i trans flera gånger. Han är väldigt duktig. En av de bästa jag sett, och jag är kräsen!

Att gå i trans gör Tim ofta och gärna. Jag har träffat hans ande Edward flera gånger, och det är fascinerande att vara med om detta fenomen.

Att se och höra hur detta går till är spännande bara det. Budskapen från Edward är alltid djupa och begripliga för den som ställer frågor till Edward.

 

Stark bevisföring, vad menas med det?

 

Enligt spiritualismens regler ska man inte bara ge budskap från andevärlden, man ska ge mer bevis och säkerställning för att andevärlden verkligen finns och existerar.

Så gott det går att bevisa vem från andra sidan man har med sig eller framför sig.

Bevisföring är att man ska kunna säga något som fastställer att det är just din mamma eller mormor som mediumet har kontakt med.

Stark bevisföring skulle jag vilja definiera med om man kan berätta till den anhörige (levande) hur anden var som person och personligheter.

Om man är tillräckligt skicklig som medium, ska man kunna ge bevisföring vem från andra sidan man har med sig.

Jag har själv medverkat på kurs där jag fick in en tatuering på anden och beskrev den till punkt och pricka. Min kurskamrat kände igen den och hon kunde känna igen vem det var, och där det finns något extra bevis som är speciellt för att kunna identifiera anden mer specifikt. Det är stark bevisföring.

På min andliga nättidning kan du läsa fler artiklar

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

 

Ny avancerad mediumkurs med Tim Abbott
Tim Abbott och jag vid en tidigare kurs

 

#timabbott #mediumkurs #transmedium #mediumkurs #avanceradmediumkurs #personligutveckling #katarinamedium #medialvägledning #starkbevisföring #bevisföring #vingkuriren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *