Katarinamedium

”Annons och reklam i samarbete med matkassetopplistan.se”

när tiden inte räcker till - Handla matkasse

Handla matkasse och spar tid

Eftersom tid är det enda vi har måste man prioritera. Så när man arbetar full tid och alla vill åt din tid, då kan det vara smart att handla mat på nätet. Att handla på nätet spar otroligt mycket tid. Därför har jag övergått till att gå till den här hemsidan där matkassar är på ett och samma ställe.

Så hur smart och tidssparande är inte det! Nu kan jag i lugn och ro gå till ett enda ställe och handla. På det här sättet kan jag även hitta flera smarta kassar som jag annars skulle ha missat.

Fler olika matkassar

Jag som nästan är vegan idag tycker det är lite svårt att hitta rätt kasse. Men nu kan jag även hitta flera matkassar och handla flera samtidigt. Man ska ju vara hemma också för att ta emot. Så på det här sättet kan jag styra att matkassarna kommer på samma dag.

Nu kan jag hitta en kasse från t ex Linas matkasse men också från City Gross. Då tänker jag att nu kan jag ta båda.

 

När jag har idétorka på mat

Hur ofta händer inte det att jag får idétorka och snålt med tid för att slå ihop något snabbt. Men nu är det så att i varje matkasse så finns även recept. Det är färdigt och de är riktigt bra.

Som bekant vet dem som känner mig att jag är kräsen när det gäller mat och matlagning. Men faktiskt det här är inte dumt alls. De som har skapat hemkörning av matkasse har verkligen tänkt till. Jag är skitnöjd!

Tid som jag inte har läggs på annat

Tiden jag spar är att slippa åka till affären, fundera ut vad som ska handlas. Kanske till och med kika på rea hyllan. Gå i affären som ofta är stor och man hittar kanske inte. Så spar jag tiden genom att klicka hemma på vad jag vill ha. Färdigt och paketerat är det. Tar minimalt med tid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *