Telefonlinjen

SOMMARERBJUDANDE!!
1 juni – 31 juli
ALLA ringer för 15.90kr/minut

RING
0939-7114

0939-7211
(
Comviq kontantkort)


(Ordinarie pris 19.90:-/minut)

Öppet alla dagar 12.00-22.00 (övrig tid flexibla)
Det är endast jag Katarina som svarar på den här linjen.

 


 

 

Detta hjälper jag dig med när du ringer:

Medial vägledning
Kanalisering
Guidning från guider
Andekontakt
Esoterisk vägledning
Spirituell intuitiv coach
Stöttande samtal
Djurkommunikation
Drömtydning


Mina verktyg jag använder:


Stark inarbetad Intuition
Tarotkort och Orakelkort
Klärvoajans, seende, hörande, kännande, luktande och smakande

Samt mycket mycket mer, varje tillfälle och klient är unik vid varje möte.

 

 


Det finstilta

Readings

När jag svarar på telefonlinjen får du en reading, spådom, medial vägledning, medial coaching, rescue medium av mig. Det är du som bestämmer vad du vill ha svar på när du ringer mig. Jag kan det mesta och har lång erfarenhet. Du kan tryggt och säkert ringa min telefonlinje. Det är bara jag som svarar denna telefonlinje. Jag tillämpar 100% tystnadsplikt. Men jag svarar ej på medicinska frågor, död eller olycka. I min profession som medium ger jag dig kvalitativa och mediala svar på dina frågor. Jag kan också ge dig budskap på det du behöver veta just nu.

Dina frågor

Du kan fråga om det mesta, kärlek, arbete, bostad, utveckling etc. Som certifierat medium svarar jag givetvis på andliga frågor som t ex din egen andliga utveckling, dina egna upplevelser som är kan svåra att få korrekt svar på annars. Jag hjälper Dig med det du behöver just nu!

Andekontakter

Andekontakter kan också förekomma och jag vill gärna ge dig så bra identifikation som möjligt så Du ska veta vem som kommer från andra sidan och hälsar på.  Jag hjälper dig att förmedla kontakten och ger dig budskap! Tala gärna om för mig i början av samtalet om du önskar höra från himlen av dina anhöriga.

Viktiga punkter för dig att veta:

Jag har alltid 100% tystnadsplikt. Det finns inga dumma frågor. Det görs inga journaler eller ljudupptag. Du kan vara helt anonym. Jag följer etiska rådets regler. Dvs jag svarar inte på död, olycka, sjukdomar eller personer i tredje part. Samtalet kostar 19,90kr/minut samt ev övriga trafikkostnad från din operatör. Erbjudanden kan ske då gäller annan minutkostnad eller förmån för dig som kund. (se erbjudanden)
Du måste vara över 18 år för att ringa denna tjänst och telefonlinje.
Eventuell övrig samtalstaxa kan ske från din telefonoperatör.

Företaget innehar skattsedel (Reditum AB)