Katarinamedium

Jag erbjuder nu tjänster inom medial vägledning, andekontakter och mailfrågor online. Vi är inte beroende av att boka tid. Du beställer enkelt och du får en video tillbaka med rikt innehåll.

Du får en videoinspelning med mig där du kan se mig i bild där jag förmedlar intuitiva svar och budskap från andevärlden. Videon kan du se flera gånger och verkligen ta i det som förmedlas. Det blir ett mycket personlig video mellan dig, mig och den mediala sfären.

Detta är en tjänst jag arbetat med under mycket lång tid med många nöjda kunder som återkommer. Mitt unika sätt att arbeta på detta sätt beror på att jag kan förmedla bättre och tydligare till dig och jag slipper bli avbruten. Det ger mig ett mer kvalitativt möte mellan mig, andevärlden och universum. Det finns bara fördelar med digital kommunikation på detta viset, du missar mindre av det jag får fram genom min medial förmåga. Du kan lyssna och se hur många gånger du vill.

Du kan beställa 3 olika digitala tjänster.
Medial vägledning
Andekontakt
Mailfrågor

Den tid du sätter i kalendern gäller inte så kan sätta vilken tid du vill. Jag gör arbetet så snart som möjligt.

 

 

Jag har fått några fantastiska hälsningar om onlinetjänster och hur det upplevts att få svar den digitala vägen. Hoppas du vill göra en beställning redan idag!

”Hej Fantastiska Katarina!
Jag vill bara börja med att säga tack!
Jag har skrattat och blivit rörd, för allt har stämt och jag har fått ”aha” på vissa svar. Det jag vill börja med att säga att jag har inte mått så bra under en tid som du kände av också. Jag känner att jag har tappat mig själv och vad jag vill. Jag har gett och gett mig själv till alla andra men inget till mig själv. Vilket jag vet är mitt eget ansvar men ändå hoppats att någon (min nuvarande partner) skulle märkt att jag behövt egen tid. Jag har kommit till insikt att det är jag själv som måste göra detta, för att må bra.

Angående kontakt med min farfar så fick du det och även med min morfar. Min Farfar dog i lungcancer när jag var runt 5 år, jag har alltid saknat honom sen han lämnade men jag har fått vissa bekräftelser på att han är med mig och det gör att jag känner mig trygg och älskad.

Min morfar var en väldigt rolig och smart. Han var väldigt duktig på spel och en allmänbildad person. Ingen lätt uppväxt har jag fått höra men det är aldrig något han sa till mig. Han fick en stroke i huvudet och nervskador efter operation som gjorde att han hade kronisk värk och det var han som kom fram mest i kontakten.
Jag är väldigt nöjd över min seans och vill tacka dig så mycket för det jobb du gör, det inspirerar mig så mycket!  Mvh Marie”

”Hej Katarina
Jag ska be att få tacka för en fantastisk online läsning. Den kommer att bli livsavgörande för mej under 2022. Jag går från klarhet till klarhet, och det var länge sedan jag känt sån inspiration i livet. Det här med Online tjänst, där man får en länk på sin läsning är ju toppen…den blir ju mera personlig och man kan titta på den hur många gånger som helst. Du är fantastiskt duktig, och träffar klockrent med budskapen du ger. Jag kan varmt rekommendera dej 🙂
Åter igen ett stort tack.  MVH. Claes”

”Tack så ❤– ligt för din tid. Så otroligt träffsäkert i många av dina svar. ” Gömmer” mig alldeles för mycket- har dock mycket lätt för att inspirera och entusiasmera andra. Upplevde det som personligt och  mer närvarande- alltid trevligt med ett ansikte bakom orden och som man själv också lättare kan ”läsa av” det som ”levereras”. Väldigt bra tjänst och jag uppskattar ditt engagemang och kunnande. Hoppas många hittar till dig och jag önskar dig självklart Lycka Till.
Återigen Tack Katarina för vinsten och dina klockrena ”leveranser” gällande mig och svaren på mina frågor. Återkommer när min själsfrände finns vid min sida i huset vid vattnet.
Önskar dig det bästa under 2022🌟 Gabriella”

onlinetjänster