Online tjänster

Jag kan erbjuda dig mer tjänster inom medial vägledning, intuitiv coachning och andekontakter. Detta är en tjänst jag arbetat med under mycket lång tid med många nöjda kunder som återkommer. Du får tillgång till inspelning och i text som du läsa och höra flera gånger om. Mycket fördelaktigt!

Jag erbjuder detta för att ge Dig så bra service som möjligt och kunna nå så många som möjligt som söker kvalitativa svar och andekontakter. Hör av dig till mig om du vill fråga om tjänsten. Snabbast betalning är via swish men det finns andra betalningsmöjligheter så klart. Det här kan vara en tjänst för dig som t ex inte kan ringa mig (utlandsboende) eller möta mig IRL.

Så här beställer du:

 

Digital inspelning. (zoom)
Du skickar ett mail till mig att du vill beställa en digital inspelning av mig.
I detta ingår vad jag ser för dig framöver i olika ämnen eller vad som kommer upp. Det som är aktuellt för dig att veta. Det du har att tillgå för framtiden.
I samband med detta, kan du också lägga fram vilka frågeställningar du har, om du vill jag ska se på något särskilt, så gör jag det också.

Max 10 frågor så välj med omsorg. Inspelningen du får är mellan 30-60 minuter beroende på hur mycket jag behöver förklara inför olika ämnen.
Du får tillbaka en länk i samma mail du skickade. Så jag måste få ett mail av dig, annars funderar inte tjänsten. Jag svarar inom 3 dagar.
650 kr
Swish 1234 660 874 (Reditum AB)

 

Digital inspelning.(zoom) Andekontakt
Du skickar ett mail till mig dina beställning för andekontakt via zoominspelning. I mailet vill jag veta VEM du helst vill ha kontakt med och vilket relation ni haft.
Andevärlden bestämmer alltid, men vi kan alltid önska. Det kan även dyka upp fler, så jag lämnar öppet för vem eller vilka som vill komma till just dig. Budskap lämnas alltid och vad som är bäst för dig just nu. Andevärlden bestämmer detta och jag vilar i att de vet bäst.
650 kr
Swish 1234 660 874 (Reditum AB)

 

Mailfrågor
Du skickar ett mail till mig med dina frågor (max 5 st)
Vändande svar i samma mail. Har du inte fått svar inom 3 dagar, hör av dig.
(Kontrollera gärna din skräpkorg, alternativt, lägg in min mailadress info@katarinamedium.se i din adressbok.)
300 kr
Swish 1234 660 874 (Reditum AB)