Katarinamedium

Andekontakt, anhörigkontakt

 

Beställ video (vi bokar ej tid för denna tjänst)
Vi bokar ingen tid tillsammans. Du får en inspelad video med mig där jag tar kontakt med andevärlden. Du bokar denna tjänst genom att skicka ett mail till mig. info@katarinamedium.se Skriv i meddelande den anhöriga du önskar få kontakt. Förnamn och relation! Du får den inspelade videon tillbaka på mail med din andekontakt. Inget kan garanters att just den önskade personen dyker upp från andevärlden. Men vi kan alltid göra ett försök. Någon/några kommer alltid, vi bara inte vet vem. Den som är bäst lämpad för Dig, kommer alltid. Inom 3 dagar har du din video i retur på mail.

Så här jobbar jag
Jag jobbar med andevärlden på mitt eget vis, men jag ger alltid bra bevisföring till dig. Den person från andevärlden som du haft relation till på något vis ger jag dig en beskrivning på vem det är och vad den hade för egenskaper kanske era minnen ihop. Det beror på vad anden vill berätta.

Budskap

Du får  givetvis budskap från andra sidan. Ett budskap som bör vara relevant för dig nu eller en tid framöver. Det kan ibland överraskas vem som kommer och varför just denna anhöriga vill komma till dig just nu.

Vid beställning eller bokning vill jag gärna veta vem du högst önskar komma i kontakt med. Det finns inget jag kan garantera. Men det hjälper mig till i vilken riktning jag ska vända mig och vart energin går för bästa kontakt. Det är alltid andevärlden som väljer ut vem eller vilka som kommer fram för meddelande till dig. Så det överlåter jag alltid till dem.

Min ambition är att du ska veta vem som kommer till dig på ett så bra sätt som möjligt. Ibland kommer det guider eller anhöriga från helt oväntat håll som kan överraska. Jag överlämnar allt till andevärldens intelligens. Mitt arbete som spiritualistiskt medium är att framföra budskap till dig på bästa sätt.

Certifierat medium

Jag är certifierat utbildad och tränad spiritualistiskt medium och fortsätter utveckla arbetet med andevärlden. Det jag ser som viktigt i detta är att jag ständigt strävar efter att själv är en bättre och tydligare mellan våra världar. Därför har jag valt att fortfarande gå utvecklande och avancerade kurser och cirklar för mitt mediumskap.