Andekontakt

Andekontakt

Andekontakt, anhörigkontakt


Jag jobbar med andevärlden på mitt eget vis, men jag ger alltid bra bevisföring till dig. Den person från andevärlden som du haft relation till på något vis ger jag dig en beskrivning på vem det är och vad den hade för egenskaper kanske era minnen ihop. Det beror på vad anden vill berätta. Givetvis ett ord på vägen eller budskap till dig lämnas från anden som vill komma till dig för att ge ett budskap från andra sidan.Det kan ibland överraska vem och varför just denna ande vill komma till dig. Vid beställning eller bokning vill jag gärna veta vem du högst önskar komma i kontakt med. Inget att garantera detta sker men det hjälper till i vilken riktning jag ska vända mig samt större behållning för dig. Det är alltid andevärlden som väljer ut vem eller vilka som kommer fram för meddelande till dig.

Min ambition är att du ska veta vem som kommer till dig på ett så bra sätt som möjligt. Ibland kommer det guider eller anhöriga från helt oväntat håll som kan överraska. Jag överlämnar allt till andevärldens intelligens. Mitt arbete som spiritualistiskt medium är att framföra budskap till dig på bästa sätt.

Beställ andekontakt här via ljudfil eller digitalinspelning via zoom.

All konsultation sker helt via ljudfil eller zoominspelning , jag fungerar bäst så!

Beställ genom att skicka ett mail  till mig, beskriv vem/vilka du helst vill ha kontakt med och vilken relation ni haft. Jag behöver en mailadress för att skicka tillbaka inspelningen på därför måste jag ha en mailadress.Om ingen annat anges av dig får du en videoinspelning med mig och andevärlden.

OBS! det är ingen garanti att just dina önskade anhöriga kommer på besök, men vi kan alltid önska det! Andevärlden väljer fortfarande vem som är lämpad just nu för dig.

Vid beställningen swishar du samtidigt till 1234 660 874 (Reditum AB)
Du bör få svar tillbaka med en video länk inom 3 dagar, annars hör av igen.

 


 

Certifierat medium

 Jag är certifierat spiritualistiskt medium, och utbildad av flera lärare, både svenska och engelska. Detta brinner jag för därför fortsätter jag stretcha mitt mediumskap och går fortfarande avancerade medium kurser.

Andekontakt eller anhörigkontakt kan du via mig få meddelande från andra sidan. För att antingen få tröst, besked eller en hälsning från andevärlden. Eller så är du nyfiken på vad som kan komma fram och vem.

När du bokar en andekontakt

När du bokar mig för andekontakt av anhöriga och anförvanter kan jag be dig önska vem du vill få kontakt med via mig. Det är ingen garanti men vi kan alltid önska att det blir så. Kopplingen mellan dig och den du önskar ska framträda måste vara äkta och på riktigt.

Vad jag menar att du måste haft en koppling till personen. Jag vill då ha namn på personen och vilken relation ni haft, sen tar jag hand om resten. Men det kan lika gärna komma någon annan till dig, så vi måste lämna det öppet till andevärlden.

Det jag ger dig är en beskrivning på personen eller personerna, för det kan ju komma fler. Jag berättar vad de vill förmedla till dig, och jag ger också det som är relevant för dig att veta just nu. Sedan låter andevärlden styra och bestämma. Jag är bara en mänsklig telefon, så att säga.

Du ska få en upplevelse som lyfter dig det är det viktigaste och att du ska bli inspirerad av andevärlden men även bevisning för deras fortsatta existens.