Katarinamedium

Mina tips i svåra tider och oro

 

 

Efter nederlaget av mångas protester kring den nya pandemilagen blev jag själv ganska förkrossad. Att klubba ett beslut som kommer få förödande effekter för företag, skolor, arbeten, kultur, musik och andra evenemang som vi varit vana vid för. Som te x sport, bio, mässor, events, bröllop etc. I riksdagen klubbades detta med endast lite över 50 personer som lägger sina röster denna dag 8 januari 2021.

Det som förvånade mig var de frånvarande var hela 294 st. Hur kan en röstning om en ny lag i den här storleken ha så få som röstar. Det förvånar mig väldigt. Som om vår regering inte bryr sig om oss människor, företagare och medborgare. I det här blogginlägget ska jag ge mina tips i svåra tider och oro.

 

Nu kanske någon tänker att att detta är ju för att det är pandemi. Det märkliga är att många professorer, forskare, SCB, läkare etc menar att det är ingen pandemi för vi har inte överdödlighet i vårt land. Att det dör människor i en influensa sker ju varje år. Att denna är lite väl tuff jämfört med andra influensor säger jag inget om. Men någon pandemi borde inte vi ha.

 

Så var är problemet egentligen?

 

När  jag ser på det här, ser jag en röd tråd som åter och åter kommer igen. Det handlar mest om att vi ska ha sympati för vården och personalen. Det håller jag med om. Jag kan också tycka att regering och kommuner skulle redan våren 2020 rekryterat in personal och läkare till vården illa kvickt. Så dem inte ska gå på knäna. Sen skulle man sätta in rätt behandling enligt mig.

Den rätta behandlingen kan ju diskuteras, men nu när vi har svart på vitt från ca 400 läkare världen över har under 8-10 månader tagit fram bevis genom forskning att de bäst tänkbara behandling mot c 19 är högdoserat vitamin D, vitamin C och gärna zink. Alltså att höja sitt eget immunförsvar rejält. Forskningsresultaten säger att över 80% av världens befolkning har på tok för lite vitamin D i sina kroppar. Vitamin D har visat i ny forskning att det ”behandlar” covid 19 !!

Länken här visar inte forskningen för den länken kommer vi inte åt pga GDPR, men en annan intressant länk visar att vår regering och andra har totalt ignorerat över 400 läkare och forskare, se här.

 

Jag känner själv viss oro men har fått bra verktyg

Ett erkännande från min sida är att jag varit väldigt aktiv på sociala men nu är jag väldigt begränsad och jag kan inte dela vad jag vill eller vara aktiv som jag vill. Därför skriver jag nu bloggen i mer och större utsträckning för jag anser att vi alla måste lära oss tänka själva.

Den senaste tiden har jag ägnat mig och självutvecklingskurs och det jag lärt mig av vad som sker idag är att ta det lugnt, se världen var den är, inte vem jag är. Ett spel pågår nu, ett mycket fult spel enligt mig. Men jag som andlig och spirituell person kan välja om jag vill delta i den eller inte.

Jag väljer att från och med nu inte ha en värdering i detta för jag vill följa mitt hjärta och följa den naturliga gudomliga kraften istället för att dras in i detta fula spel. Påverkar detta mig? Nej inte om jag väljer det. Jag ska skriva ett annat blogginlägg om andra världar här på jorden. Se efter det senare…

 

Här är mina tips i svåra tider och oro.

 

Ta det lugnt

Andas och ta det lugnt för irrar man runt kan man inte tänka klart eller framförallt känna klart. För att få ett tillstånd i klartänkande och känna rätt vad som är bäst för mig som person har jag själv börjat ta fram målar staffli eller skissblocket. Det gör att jag är i inspiration och mitt medvetande kan lättare komma till uttryck. Om ordet medvetande är svårt kan vi kalla det själen också.

Tänk själv

Låt dig inte översköljas av andras verklighet eller andras känslor. Utan tänk själv och känn själv vad som är bäst för dig själv. Hur ska vi annars kunna bli bättre varelser och högre utvecklade spirituellt om vi inte tänker själva. Så lär dig i första hand att tänka själv.

Ha fler källor att lyssna till

Om man vill höra med andra och känna efter vad alla menar för att ha något att utgå ifrån är mitt förslag att du ska ha fler oberoende källor som du tar in information ifrån. Inte bara där det är lättast och smidigast tillgängligt. Leta upp själv, alternativ hör med dina förtroligt insatta vänner vad de hämtar sin information. Lyssna ta in och känn in. Men framförallt, låt din egen själ tala till dig. Där finns all sanning, och se igenom hela spelet som uppdagas just nu.

 

Mer på listan….

 

Ta egna beslut

Gå ingen annans väg utom din egen, ta de beslut som du är mest bekväm med och set som tilltalar dig. Även om det kan vara osäkert för en stund och kanske till och med gör andra runt dig förbannad. Men du måste gå Din sanningsväg, oavsett vad det är. Sen får dem andra välja, du behöver inte välja åt dem. Men huvudsaken är att du tar Dina egna beslut. Eller så flyter du med och tar inga beslut alls. Det är också ett alternativ. Men bara du är medveten om vad du tar för beslut kring det.

Bygg upp immunförsvaret själv

Det bästa du kan göra i detta läge är att ta del av hur man höjer sitt eget immunförsvar. Det finns så klart flera sätt men min rekommendation just nu är Vitamin D +K2, Vitamin C, Zink. Gärna antioxidanter också, och så mycket man kan att alkalisera sin kropp och blod. Vill du veta mer exakt hur, kontakta mig. Högdoserat är vad som är bra just nu, solen och den naturliga d vitamin tillskottet finns inte ändå.

 

Mer tips i svåra tider och oro från mig

 

Blir det för jobbigt med all information som kommer till dig. Stäng av! Stäng av sociala media, eller avfölj dem som du känner inte orkar med just nu. Ta tillbaka dem sen senare. För det handlar om Dig. Du måste inte ta in all information bara för att du måste. Det är lite det man vill, du ska sitta och matas in information. Men vet du vad, Du kan bestämma över ditt eget liv vad eller om eller var du vill ta in information om vad som sker i världen. Vår värld står pall och det står kvar oavsett pandemi eller inte. Det är vi människor som spelar här en stund. Så om du väljer att avstå från nyheter en stund för att avskärma sig en stund tills du kommer fram till vilken väg som är bäst för dig, är helt upp till dig själv.

Jag själv har valt och jag har inte haft tv på många år. Det jag känner själv är jag mår så mycket bättre av det. Mina val av information är det jag vill sätta mig in i och det är mina rättmätiga beslut.

Har du missat ett annat inlägg om The Awakeing kan du läsa artikeln här

Även i min youtubekanal kan du kika här

En liten fotnot om munskydd oavsett var man står i frågan.

 

Så här är fakta vad det gäller munskydd:

1. Finns olika klasser av munskydd och det finns bara 2 som skyddar dig mer än andra.
2. Ett munskydd måste bytas efter max 4 timmar.
3. Om munskyddet blir fuktigt/blött måste det bytas.
4. Har du skägg eller stubb minskas skyddet avsevärt.
5. Du får inte ta i munskyddet med händerna. Du får bara hålla i snören.
6. Har du en gång tagit av dig munskyddet är det kass.
7. Ta på och av mellan olika affärer går inte. Antingen har du det på hela tiden eller byter mellan affärerna.
8. Skyddet ska inte kastas i soporna. Det ska först förslutas i en plastpåse.
9. Om du åker kollektivt hjälper de enkla munskydden dig endast om SAMTLIGA i bussen/tåget bär munskydd.
10. Bl a har Belgien och Spanien lag på munskydd. Trots detta ligger de I topp vad det gäller dödsfall.
11. Hemmagjorda tygmunskydd eller halsdukar räcker på långa vägar inte.
12 köpta tygmunskydd är värdelösa så länge de inte har minst 3 lager samt är godkända.
Always & Forever
katarinamedium.se
#theawakening #munskydd #covid19 #pandemi #katarinamedium #katarinalövelius #gdpr #vitamind #vitaminc #zink #antioxidanter #socialamedier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *