Katarinamedium

”Annons i samarbete med Azdesign.se”

Min arbetsplats har fler sektioner för att det ska passa det jag arbetar med. Jag har dator med separat dataskärm. Till julklapp fick jag ny skärm av maken. Den är böjd så det passar mitt synfält. Nu har jag vant mig så nu känns den bra. Men om jag ska gå till möblerna så har jag ett helt vanligt databord. Men inom snar framtid ska både jag och maken byta möbler på kontoret. Varsitt databord som är höj och sänkbart. Jag minns jag hade det på banken när jag jobbade där, och det var jätteskönt att kunna stå och jobba ibland eller väldigt ofta.

För jag sitter mycket framför datorn nu, särskilt när jag bloggar. Men även när jag svarar på medial svar via sms. Jag har ett program för sms svar via datorn. Jättesmidigt. När vi ska välja kontorsmöbler ska vi båda ha varsitt bord som står mitt emot varann. Idag har vi ett stort arbetsrum där vi båda arbetar. Vi ska har bordsskärmar på borden så jag sätta upp aktuella lappar eller fusklappar som jag kallar det. Jag kan ju inte komma ihåg nåt så jag måste ha ”komihåg” tavla…

När vi ska välja kontorsstolar från azdesign är jag väldigt noga. Jag är en kort person och ofta har sätet för lång sits, valmöjligheterna är små men så klart finns det stolar även till mig. Inte vill jag ha ar,stöd, men det vill maken ha. Jag vill kunna lita mig bak som det brukar vara på stolar för dataspel. Så jag ska välja en sån.

Där jag lägger kort

Men jag har en liten hörna för mitt arbete med kort och telefontjänsten där jag kan ha mina tysta mötesrum. Det består av ett separat bord där jag har mina kort och stenar. Utsmyckningar av kristallkulor och stenar från sällan skådade platser. Stenar jag sätter stort värde på som t ex två stenar från kraftplatserna från Sedona i Arizona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *