Katarinamedium

Det många andra medium vill påstå är det hade inget val eller det är ett måste att gå den vägen till att bli ett medium. Det vill jag kalla för att boosta sitt ego.

Att välja bli ett medium anser jag är ett fullt medvetet val för att man vill någonting. För mig är det mer ett kall, en mission om att vilja utveckla sig själv så klart. Men också att hjälpa människor i sorg och saknad men även en knuff i livet som de behöver göra för att komma loss ur situationer eller relationer.

Ett yrke som alla andra

När jag tog mig an andligheten ville utforska den närmare kan jag bara säga att jag såg det som ett kall. Jag hade känslan med mig att detta ville jag välja i själ och hjärta.

Dels för att jag tycker det är så in i vassen kul att se vilka gränser har jag. Hur mycket kan jag tänja på mediumskapet.

Att jobba som medium och ta emot klienter är som vilket jobb som helst, även om det är till viss del lite annorlunda. Men det är ett yrke. I skrivande stund skapas ett förbund för oss medium. Det tycker jag är lysande. Det har vi alla väntat på länge. Kanske det skulle till rätt personer den här gången. Hur som så ser jag fram emot det i alla fall.

Vad är ett kall för mig

Ett kall eller mission är att jag har accepterat mig själv som en ambassadör för andevärlden. Att jag hat förstått att jag är bara en budbärare, en kurir mellan olika världar.

När jag menar att förstå, är att jag ska inte ta parti eller höja mig på nåt vis att jag är ”den enda”, nej det handlar mer om ett avtal med mig själv.

Det jag har accepterat är livslångt. För när jag klev in i den här dimensionen kan jag inte återvända till mitt vanliga liv och leverne.

Följ mig på Youtube.

/Always & Forever
Katarina

 

katarinamedium.se
vingkuriren.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *