Organic Living

JAG HAR BESTÄMT MIG !!
Jag är redan sjuk och har en massa besvär med min kroppsliga hälsa. Därför har jag själv bestämt mig för att inte längre utsätta min kropp, min hud och inre organ för mer utsatthet för kemikalier, tillsatser, citronsyra mm.
Det är nog nu tycker jag själv. Därför har jag börjar använda helt rena och naturliga produkter som inte längre går in i min kropp och förstör mig. Visste du att det tar 26 sekunder för en hudlotion att gå in i huden? Visste du att det tar 8 minuter för hudlotion att nå din inre organ? Tänk på vad du sätter på din hud och övriga kroppen!

Här vill jag visa om mitt nya liv mot bättre hälsa. Där jag kommer visa vad jag har fått för effekter och fördelar med de produkter jag har tillhanda både för mig själv men även till Dig som är medveten och öppen för din kropp och välmående, vad du stoppar i dig och använder i vardagen. Det jag erbjuder och använder själv är olika produkter som du använder varje dag som t ex tandkräm, tvättmedel, diskmedel, hudvårdsprodukter, bad och dusch, babyvård, städprodukter, eteriska oljor, kosttillskott ja även insektsspray. Allt är ekologiskt, giftfritt, GMO-fritt, glutenfritt, sojafritt. Något som är viktigt för mig är att inget är testat på djur.

Du kan följa mig här på sidan eller på Facebook där jag kommer lägga ut små videos men även information om hur du själv kan må bättre med dig själv, din hälsa men även din egen ekonomi. Allt är hälsa anser jag. Jag arbetar med team, där vi alla hjälper varann. Ingen ser någon annan som konkurrent. Vi är alla ett, även i sunt tänk, marknadsföring även att dela upplevelser med alla fördelar av att bli m”er giftfri i sitt liv.

Är du också öppen för att veta mer och få information hur det går till hos oss, ta gärna kontakt med mig. Jag berättar så gärna om vad jag har kommit över för produkter och jag berättar gärna om hur du själv kan bygga en hemma business. Hos oss letar vi alltid efter det smartaste sättet och det bästa och lättaste att få en hållbar ekonomi. Med hälsan i centrum så klart. Framförallt att ha KUL !

Du kan om vill se på min egen web-butik och läsa mer där så klart. Du kan även beställa varor där direkt om du så vill. Bäst är om du kontaktar mig så hjälper jag dig. Vill du handla själv på egen hand, är det viktigt du går in på “Join and save”. Välj sedan “Retail customer”. Bästa är om du kontaktar mig så visar jag dig runt. Vill du handla för upp till 30% rabatt väljer du “Wholesale customer”. Tycker du det känns krångligt, ring mig så guidar jag dig fram till rätt produkt och ditt bästa behov.

Tel 0707461410
Mail info@katarinamedium.se

Mer info finns här på svenska.
www.harmonicentrum.eu

Följ med du också i facebookgruppen: Organic Living Neighborhood Sweden

Beroende på vad du vill läsa om eller få mer information om hittar du under fliken ENHETER. Sök där t ex Alkalisering, produktkännedom eller vad gifter gör i våra kroppar.
Jag hoppas Du blir inspirerad och vill gå med som kund eller Brand Partner.

Klicka här nedan så kommer du direkt till webshopen!