Tidigare Liv

Tidigare liv, återfödelse, eller själavandring, kärt barn har många namn. Men det jag vill kalla det är reinkarnation, (Re-in-carna) som betyder “åter i kött”. Alltså, reinkarnation som är ett omtvistat diskussionsämne och det kommer alltid diskuteras om det existerar eller inte.

Om vi ska se på vad spiritualisterna säger deras grundregler (enligt vissa) återföds man aldrig, och på sätt och vis är det så.

Mig som exempel

Men om jag ska ta mig själv som exempel, kommer jag, Katarina aldrig att återfödas. Det kommer jag aldrig göra och har aldrig gjort. Men däremot har min själ och ande det.

Låter det krångligt? Nja kanske inte om man tänker efter. För det vore ett enormt jobb att hålla reda på alla man sårar, dödar, gör illa, älskar och så vidare. Jag själv kan känna att det vore väldigt rörigt att hålla ihop allt själv. Däremot om min själ och ande kan hålla reda på allt och alla istället, det vore mer bekvämt.

Mina egna tidigare liv

Under nästan hela 90-talet var det för mig väldigt intressant att och givande att ta reda på vilka liv jag levt. Sagt och gjort, det var enkelt och kvalitativt att ta en session i regressionsterapi, eftersom det inte var så många i Stockholm som faktiskt jobbade med detta. Det fanns inte så många charlataner än på marknaden.

Hur som helst, så tog jag flera sessioner i regressionsterapi och jag gjorde detta även hemma på egen hand. Jag blev inte förvånad över att det kom fram att jag levt och verkat som häxa i flera liv. Bränd, torterad, spetsad och hånad av folket. Idag har jag ett stort födelsemärke på ryggen. Märket sitter rakt för hjärtat. Jodå spetsad har jag blivit.

Flera liv som manlig präst, både hatad och älskad. Svåra liv i misär och elände, men även liv i kungahus och stora rikedomar.

En otrolig upplevelse

Men det mest häpnadsväckande livet jag en gång fick uppleva var nog att sjönk tillsammans med ett stort skepp. Jag trodde först att det var Titanic, men det liksom stämde inte. Vattnet var “varmt” men trots det såg skeppet likadant ut som Titanic.

På den tiden fanns knappt Google, och bibliotek var jag för lat för att gå till, hade jag en kamrat som sa till mig att Titanic hade ju ett systerfartyg som sjönk av en mina i Medelhavet under 1:a världskriget.

Ha! Vem kunde ana detta. Jag hade ju ingen aning om att det fanns systerfartyg till Titanic. Nåja, det fanns fler detaljer i detta men det kommer jag utebli.

Många har frågat mig hur många liv har vi levt? Ja, det är svårt att svara på, men mitt svar kommer nog vara detsamma. Det är många liv vi levt. Vi har alla levt väldigt många liv, både tillsammans här på Jorden i olika tider och kulturer och på andra planeter.