Katarinamedium

Då jag idag på bor på Gran Canaria blir det lite svårt att genomföra dessa tjänster i Sverige. Men är du boende på ön eller på semester, Ja tveka inte höra av dig.

Husrensning
Det är alltid lika roligt att få i uppdrag att rensa ett hus från olika energier. Det jag fokuserar på är vem eller vilka energier som finns i ditt hem eller lokal. Under många år har jag arbetat med ”störningar” i hem. Så som jag jobbar ser jag runt med alla medel jag har och besitter. Finns det olika energier, eller är det en och samma som ”stör”. Vad vill den/dem? Finns det gamla energiminnen som är tillräckligt starka att det blir fenomen. Jag ser och känner även om det handlar om poltergeist. Jag har stor erfarenhet och kunskap. Ibland tar jag med mig extrahjälp.

Seans
Jag kommer gärna till er för att hålla seans och möten med andevärlden bland nära och kära. Jag ger beskrivning och budskap. Har du en tillställning, en sk soffseans där du bjuder in vänner och bekanta kommer jag gärna för det också. En grupp på 5-15 st. Har du en förening och vill bjuda in mig gör jag gärna det.

Events
För ett event finns nästan inga begränsningar. Har en möhippa/svensexa eller annat event där du vill ha något extra andligt och utvecklande i andlighetens tecken kan jag sätta upp ett program som passar era syften. Vi kan diskutera fram något fint och spännande.

Föredrag
Vill du jag kommer och berättar om andevärlden, andliga ting, personlig utveckling eller esoterisk kunskap kommer jag gärna och berättar något som passar för ert ändamål. Vi kan diskutera fram det som passar era syften. 

För kontakt och bokning

tel 0707461410
mail info@katarinamedium.se