Katarinamedium

Stockholm, Värmdö min hemstad och där har jag levt det mesta i mitt liv. Livet ja, det har tagit många vändor kan jag erkänna. Levnadspartner har kommit och gått jag t om provade på att vara gift. Det fungerade inte.

Idag lever jag min dröm. Jag har flyttat från Sverige och bor och lever på Gran Canaria. Det har varit en gammal dröm som nu kommit åter. Jag bor på landet bland andra Canarier och här trivs jag. Inte en turist så långt ögat når. Jag vill delge att jag idag lever efter attraktionslagen fullt ut. Det är helt underbart att kunna förlita sig på något större än mig själv. ”Något” som vet bättre än mig. Jag vilar i den fantastiska kärleken som är villkorslös.


Min bana


Det kanske inte är så intressant vet hur min andliga bana startade. Men jag ska nämna några få saker. Redan på 70 talet hade jag intresse för det okända. Jag letade UFO:n på natthimlen som liten flicka. I början av 80 talet kom Ambres in i mitt sökande och där tog det vid ordentligt med andlig och personlig utveckling. Den har jag med mig överallt vart jag än är. Idag är både Sture bortgången så även Ambres röst. Vill du veta mer om Ambres finns en egen knapp här på min hemsida du kan förkovra dig mer i.


Privata intressen

När det kommer till personliga intressen är jag väl kanske som ingen annan. Inte för att jag ska sticka ut, men läsa deckare och titta på TV är inte min grej. Jag älskar science fiction, både film serier och böcker. På kvällen när det är mörkt tittar jag hellre på stjärnhimlen än på mainstream media. Tyvärr, men sån är jag. En annan dröm jag har är att skriva böcker. Det kommer väl en dag. Men annars har jag starkt intresse a att få livet så som jag vill ha det med attraktionslagen. Jag vill gärna leva som jag lär.

Det jag gör nu

Andlighet är min livspassion. I min podd KatarinaPodden talar om många saker i ämnet andlighet och personlig utveckling. Jag startar även en online kurs i personlig utveckling. Du är varmt välkommen att delta om du vill. Fler andliga kurser kommer s håll utkik. Anmäl dig till gratis medlemsbrev så missar du inget.

 

/Väl mött, Katarina