Katarinamedium

om mig

Stockholm, Värmdö min hemstad och hemort. Där levde jag tills jag bytte liv helt sent i livet genom att flytta till Västmanland och startade om mitt företagande på ett helt nytt sätt. Träffade Peter som jag nu är gift med. Vi bor på landet bland kossor och mygg. Kallt på vintern men underbart på sommaren, då vi kan njuta av flora och fauna. Att vi bor bredvid en sjö ger en viss känsla jag bara älskar.


Min bana startade jag inom bank och finans i över 20 år stannade jag inom det tills jag tog ett friår för att dels tänka över mitt liv och se vart detta leder till. Sagt och gjort, jag startade eget efter det. Men jag är en mångsysslare och här kommer en några intressen: resa, laga mat, läsa, lägga pussel, plocka svamp, gå i skogen, sällskapsspel, film, måla både tavlor och väggar.


Läsning av annan karaktär

När det kommer till läsning läser jag inte vanliga böcker, nej det är av det mer udda sorten. Om självutveckling, själens resa, kvantfysik och gärna existentiella frågeställningar. En och annan bok om rymden, UFO och utomjordingar har jag plöjt. Deckare, kriminalare och spionlitteratur somnar jag av.

När våren kommer är jag gärna ute mer än inne och nu har vi även ett växthus som tar mycket tid och engagemang. Det är skoj varje vinter när vi beställer nya frön vad vi ska odla och hur vi ska fixa med allt. Det är utmaning varje gång. Helst ätbart är det som vi satsar på, så det blir olika tomatsorter varje år.

Det jag gör nu

Som det känns nu har jag ett arbete som är min passion. Jag bloggar och poddar och skriver en del. Det ska väl komma nåt av det, tänker jag. Men har inte kommit fram till om det ska bli en självbiografi eller självutvecklingsbok. Eller kanske en ny barnbok. Vi får se. Podden är jätterolig att göra. Känner själv att den är mer personlig än någonsin. Så kika gärna på den om du vill höra mer om mina innersta tankar om livet och andligheten.

Andligheten är min ledstjärna

1984 mötte jag Ambres för första gången och från den stunden kunde jag inte släppa det andliga intresset. Det har följt mig hela tiden sedan dess. Med personlig utveckling och självkännedom har jag tagit mig till den jag är idag. Nu har hans röst tystnat eftersom Sture gått ur tiden, men min strävan efter kunskap och kännedom om livets alla gåtor finns fortfarande kvar och jag går ständigt mot den utvecklingen. Numera är det lagen om attraktion och hur jag kopplar ihop dess till en enhet som passar mig. Livet är en ständig resa och det är jag som bestämmer om över min egen väg mot fulländning.

/Väl mött, Katarina