Beställning onlinetjänster

Online tjänster

Jag erbjuder tjänster online eftersom det är ett arbetssätt jag helst föredrar. Ett perfekt sätt för dig som vill ha en inspelad video med en andekontakt eller vägledning av olika slag. Läs om vilka tjänster jag erbjuder.

Inom 3 dagar har du fått en videoinspelning, med mig i rutan och en gedigen och unikt sätt hur jag kan nå flera klienter som vill ha mina mediala och andlig svar på fler än ett sätt. Videon kan du se hur många gånger som helst och verkligen sätta dig in i vad som ges för budskap till dig för ditt högsta bästa.

Har du valt mailfrågor har du svar på mail inom 3 dagar.

Längst ner ser du hur du beställer. Finns du utanför Sverige har du möjlighet betala med kort.

(Har du inte fått svar av mig inom 3 dagar, hör av dig!)

Medial Vägledning

När jag besvarar dina frågor och spelar in till dig, får du unika och djupgående svar av mig på dina frågor. Jag ger dig livsnycklar och verktyg då även kan ta med dig för att utvecklas eller om det är på andra sätt ger dig mervärde för att kunna komma vidare i vissa situationer. Du har högst 10 frågor/situationer att ställa.

Jag använder mig av mitt unika sätt att ge budskap genom min starka och väl inarbetade intuition och klärvoajans. Jag ger dig förklaringsmodeller så du ska kunna förstå mina svar på ett konstruktivt sätt. Det varierar hur lång tid detta tar, så klart därför kan jag inte uppge vilken tidsram detta gäller. Upp till en timmes session kan det bli.

Andekontakt

Jag förmedlar kontakt mellan vår värld och andra sidan med våra nära och kära. På ett sätt som fungerar bäst för mig då jag helst inte vill bli avbruten i min kontakt med andevärlden.Dina önskemål skriver du i formuläret nedan, inget jag kan garantera, så klart, men du kan ha en önskan.

När jag har kontakten, ger jag dig så mycket som möjligt om vem detta kan vara från andra sidan som vill ge dig ett budskap och meddelande som gäller dig som person. Det kan hända en guide kommer förbi för att förmedla något viktigt till dig.

Meddelandet kan i så fall vara av högsta vikt om du är i en situation just nu du gärna vill ha budskap från en nära anhörig eller anförvant.
Jag är endast kanalen som ger dig en möjlighet att få en fin möjlighet att möta andevärlden.

Fyll i nedan uppgifter för andekontakt och ge mig uppgift om vem du högst önskar möta, så låter jag sedan andevärlden bestämma, vem eller vilka som ger det högsta och bästa för dig.

Det varierar hur lång tid det tar för denna tjänst. Inga garantier hur många från andra sidan som vill meddela sig. Minst 30 minuter garanteras.

 

Mailfrågor

Du kan välja ett annat alternativ för medial vägledning (gör ej andekontakt via mail) att ställa högst 5 frågor via mail och få tillbaka svar via mail. Fyll i nedan uppgifter på de frågor du vill ha svar på. OBS att detta är för kortare svar, men ändå innehållsrikt.

(Kontrollera gärna din skräpkorg, alternativt, lägg in min mailadress info@katarinamedium.se i din adressbok.)

Har du valt Vägledning skriv din/dina i rutorna nedan annars klicka på nästa knappen
Har du valt Ande kontakt ange ett förnamn på den anhörige under övrigt meddelande. Jag behöver den anhörige du mest vill få kontakt med. annars klicka på nästa knappen
Har du valt Mailfrågor, skriv dessa i rutorna annars klicka på nästa knappen
Betalningsaltenativ ser du nedan