Katarinamedium

Reklam samarbete för Kattförsäkring.se
 
Dom flesta älskar dom där tigerliknande varelser som heter katt. Ett djur som är ett underbart djur. Ett djur som du kan kela och gosa med när katten är på det humöret. Katten är självständig och intelligent samtidigt som den är mycket lojal och beroende av sin familj. Går du i ”kattankar”? Då har du en del att fundera över och det är viktigt att tänka igenom beslutet ordentligt. Är du beredd på att ta ansvar för din katt många år framöver?Katter
Den lilla söta kattungen växer upp och blir stor och kan om den är frisk leva i mer än 15 år. Har du tid och ekonomiska möjligheter att ha katt? En katt ska ha tillsyn minst två gånger om dagen och utöver kattmat och kattsand tillkommer kostnad för kattförsäkring, veterinärkostnader med mera.
När du har tänkt igenom och bestämt dig kan det finnas flera frågor: hur du får tag i en uppfödare, om du ska välja hane eller hona, kattunge eller vuxen katt…men när du bestämt dig bör du titta på vilken kattförsäkring du vill ha till din nya familjemedlem. Kattförsäkring.se kan du jämföra olika kattförsäkringar och teckna den som du vill ha. Det är en trygghet att ha en kattförsäkring då du måste gå till veterinär för att katten är i behov av vård. Och du behöver inte bli överrumplad av kostnaden när du går till veterinär med din katt. Det skulle bli överkomligt med kostnaden om du har en försäkring än om du inte har en. För veterinär besök är väldigt dyrt. För cirka 200kr i månaden får du en kattförsäkring som täcker det mesta.

Några häftig namn på katter.

En kan lärs sig att lystra till sitt eget namn när du kallar på den.
En katthane kan du döpa den till Tiger eller Bosse, Findus, Sune, Zorro, Gizmo, Ozzy, Musse, Frasse och Svante
 
En katt hona kan du döpa till Cheela eller Smulan, Alice, Smilla, Saga, Siri, Svea, Sessan eller Ester
 
Har du flera katter är det bra med ett namn på dina katt/katter då du går till en veterinär. För då står dina katters namn i deras egna journaler och du har koll på vilken veterinärvård dom har fått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *