Katarinamedium

”Annons i samarbete med nätdejtingtips.se”

Vill du bygga en annorlunda kärleksrelation på nätet?

Jag har tänkt ofta nu för tiden hur svårt det är att dejta i corona tider. Det kan inte vara det lättaste. För i mitt yrke får jag höra så där 95 % om kärleken och kärleksrelationer. När kommer kärleken och när. Ja det känns nog igen hos mina kollegor. Men i dessa tider med restriktioner och förbud med Gud vet vad, måste det vara ännu svårare nu att få till en kärleksrelation.

Ni är ju jag gift och lever med min Peter, men det finns ju som sagt många därute som söker kärleken och kanske, om fru Fortuna vill så kanske det blir ett bröllop. Ja inte vet jag vad människor önskar. Men under mina 35 år i detta yrke är det samma typ av frågor. Det blir ingen variation heller, men jag förstår absolut att man frågar, så det är inte det.

Men relationen då, till dem som faktiskt hittar ”någon”, hur går det med dem. Ja det är ju då av alla dessa 95 % som frågorna till mig som medium, om de lever i rätt relation. Eller hur trofastheten är i en kärleksrelation.

De 5 sinnena

Ja inte vet jag, men jag kan ibland tycka att det nog vore bättre att söka upp nya relationer genom nätdejting, exempelvis nätdejtingtips.se .Varför då? Jo av den enda enkla och simplaste förklaringen att på en sån plattform kan man lära känna personen mer ingående och mer i detalj innan man träffas IRL.

En del vet jag har väldigt bråttom att träffas och så går det också som det går. Men nu när vi har restriktioner så fungerar både chatt, telefon och videosamtal alldeles utmärkt.

Jag har en tro på dejting på nätet är ett bättre alternativ att kunna träffas. För som jag ser det lär man sig nog snabbt vad som är intressant och inte. Det är egentligen ingen skillnad på krogen eller dansbanan är lära sig urskilja mannen eller kvinnan kan känner sig attraherad av.

Ett utseende kommer både först och sist i ett möte vare sig det är på nätet eller verkliga livet. Jag som jobbar med alla mina sinnen lukt, syn, hörsel, smak och känsel, vet att när man träffas IRL så tar man in alla sinnen. Men på en mötesplats för likasinnade förstärks de andra sinnena. Det man tar bort är i första hand hörsel, då man inte vet hur personen låter, inte heller lukt så klart.

Synen och känseln är vad som är vaket vid ett möte på nätet. Blir det samtal av något slag ja då kommer ju hörseln så klart. Känseln vid beröring kommer senare och smak vid första kyssen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *