KatarinamediumFungerar kärlek på nätet?

Kan det bli äkta kärlek? Ja varför inte!

I dessa tider med Corona och COVID-19 är det många som frågar mig som medium, om eller när de ska träffa och möta kärleken på nätet.

Kan man överhuvudtaget träffa någon kärlek på nätet nu när många är isolerade. Tja varför inte, säger jag.


Kärlek på nätet

Olika sociala media


Nätet är artificiellt och du kan ju skriva, skypa, zooma, twittra, snapchatta osv för att komma igång med samtalet med en annan person.

Ganska snabbt tror jag man kan sålla de som inte är seriösa. Men jag vet det finns seriösa män och kvinnor som söker en partner via nätet.

Sociala media är väl inte bästa stället, men det finns ju utmärkta plattformar som tex dejtingsajter.

Om jag var singel idag, skulle jag verkligen satsa på nätsajter. Varför? Jo dels för att jag har ingen större lust att söka bland eventuella partners på krogen, dans, föreningar osv.

Det tar för lång tid. Jag är inte 20 år längre.

Kärlek på nätet
Jag anser det bör vara snabbare än så idag. Du kan snabbt komma igång med samtal med någon på en samlad plattform för aktivt

sökande personer för att hitta kärleken. Beroende på vad man ger ut i sin profil så klart, så får man också ”träffar”. Men det är, anser jag och detta

skulle passa mig, ett sätt att verkligen kunna hitta sin rätta partner. Det är ju hit många söker för att just hitta kärleken. Gör folk fel?

 

Var noga när du sållar och väljer en partner
Jag kan bara utgå från vad andra berättat för mig och jag kan ganska direkt avslöja dem som gör fel att de har ju inte gett ut rätt ”bild” av sig själva.

Inte undra på matchningen går åt skogen. Vissa gör rätt så klart och de har verkligen kunnat hitta sin partner, eller åtminstone haft kul på vägen.

Jag känner många som hittat sin partner via dejtingsajter och många är till och med gifta och har barn ihop. Ett perfekt sätt att mötas, om man utger sin rätta personlighet till andra.

Kärlek på nätet

Jag vill tro det absolut kan krävas lite mer tålamod och kanske ett nytt sätt att tänka, då det är på nätet.

Men till slut hittar man kanske någon person som är tillräckligt intressant och man bestämmer en riktig träff.

Jag tror absolut detta kan fungera för de flesta, men jag tror också man bör se över hur man själv ser på sig själv, men också på det här nya förhållningssättet.Inga onödiga kostnader. Inga onödiga träffar. Minimalt med oönskade personer man annars kanske träffar på krogen, fulla och odrägliga.

Ur ett andligt perspektiv kan jag inte se annat än att det är helt i sin ordning att kunna hitta sin kärlek på nätet, som t ex nätdejting.

Det finns inga hinder för det anser jag.  Ett fysiskt möte mellan varandra kan kanske inte jämföras, eller uteslutas,

då vi har våra sinnen (framförallt luktsinnet) som kickar igång. Det jag ser som fördel är att man övar sina mediala sinnen på detta sätt.

Vad känner man för det som skrivs eller det man ser på bild osv.
Det andliga perspektivet försvinner verkligen inte med distans. Tvärtom, den ökar radikalt.

/Always and Forever

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *