Katarinamedium

tacksamhet med attraktionslagen

Så affirmerar jag med attraktionslagen

För mig har det blivit en ny rutin i mitt vardag att känna tacksamhet med attraktionslagen. Att verkligen känna den och vara i det. Affirmera eller fantisera i känslan. Ta fram allt som känns gott i hjärtat.

Att känna tacksamhet med attraktionslagen är något jag tränar på varje dag. Jag  är tacksam för det liv jag har, mitt boende och leverne. Tacksam för att jag har precis det som är perfekt just nu.

Tacksam för att jag har pengar jag kan betala med. Betala räkningar känner jag tacksamhet för att de jag betalar till har förtroende för mig. Därför känner jag tacksamhet för att jag kan delbetala.

Hur affirmerar man?

Jag har lite svårt för detta ord, affirmera. Men när jag fick höra en synonym till det blev det genast lättare. Fantisera! Det har gott om, fantasi. Så nu affirmerar jag och låter min egen fantasi jobba.

Det är egentligen svårt, det är bara vi människor so gör det svårt. Vi är alla födda med attraktionslagen och den är ständigt med oss. Vi tänker inte på det bara.

Vår medfödda skatt

Det vi gör svårt för oss är när vi blir medvetna om att vi bär på en skatt och att vi kan attrahera vad som helst. Även sämre saker attraherar man.

Som te x om tankarna tar dig till att det är farligt med skogen då möter man vargen. Ja då gör du det. Men om man medvetet jobbar med affirmation och kärleksfulla saker, ja då får man det.

 

Tankar, känslor och attraktionslagen

När jag såg filmen The Secret första gången tänkte jag för mig själv, att detta stämmer inte. Det avslöjades aldrig vad som var hemligheten.

Andra personer med bättre kunnande och visdom med attraktionslagen är ju “hemligheten” att man bör släppa tankarna totalt och bli medveten om sig själv.

Du kan med din innersta riktiga känsla affirmera det du vill ha. Säkert har du som jag gjort som de säger i filmen eller boken The Secret, men misslyckats. Det är med stor sannolikhet att du som jag använde tankarna istället för de rätta innersta känslorna.

 

/Always and Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)

Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se

0707461410

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *