Katarinamedium

”Inlägget innehåller annonslänkar från Yogia.se”

 

Jag ska börja Yoga igen!

Det ska bli så härligt att börja igen och nu får vi tänka om så lösningen är nu att göra det via zoom. Jag har ju yogat förr så jag har ju ett litet hum om saker och ting. Läraren finns här i Köping och hon är kanonbra tycker jag. Hon är mycket noga att man gör rätt från början så inget blir knas. Hon har en ambition att vi alla ska känna man får ut det man kommer för. Oavsett vad det och oavsett hälsa och mående. Så jag ser fram emot söndag kl 16.30 startar jag min Yin Yoga!

Inför detta så måste jag ju ha tillbehören här hemma därför har jag hittat en websida som har allt. Då menar jag ALLT.

Bara se på detta va man kan kombinera ihop till något som passar ens egen stil och färger. Du kan klicka på vilken bild som helst så kommer du till rätt websida, så kan du kika själv.

 

Fina tillbehör

Jag ska börja Yoga igen

Fler fina kläder jag själv köper, kolla in dessa så fina de är. Yoga kläder är ett måste anser jag även om jag är hemma nu via zoom, så känner jag att jag ska ju gå in för något helhjärtat, spirituellt och andligt. Det är lika bra all-in!

Här finns massor av kläder

Kläder ska i första hand vara sköna att bära. De ska sitta bra och allt på plats utan att klämma eller dra. De ska vara väldigt töjbara utan att tappa formen. Storlekar som även passar mig. Att Yoga med kläder som åker av eller glider ur och jag vet inte vad, är inte bekvämt. Därför finns det en stor vits med att ha rätt kläder när man yogar.

Jag ska börja Yoga igen

 

Kuddar för ögonen för att komma in djupt i avslappning eller annan övning det passar för.

 

 

Jag har yogat i många år och jag tog mig tid till att börja men yoga. Men jag har ångrat att jag inte startade tidigare. Det är för kropp själv och ande. Så jag rekommenderar starkt att även du ska börja. Nu när vi har de restriktioner är det en otroligt fin möjlighet att göra det hemma med vägledd instruktion live från läraren via zoom. Jag vet att många andra erbjuder yoga sessioner via zoom eller andra digitala medier. Så häng på och börja du med oavsett var du är. Yoga är fantastiskt, för det spelar ingen roll om man är kort eller lång, tjock eller smal, kulturell eller annan religion, det spelar ingen roll. Yoga är fantastiskt!

 

/Always & Forever

 

 

#yoga #yinyoga #köping #helhjärtat #andligt #spirituellt #zoom

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *