Katarinamedium

Jag blev manipulerad flera gånger för en tid sedan och det var mer än jag kunnat räknat ut. Vid flera tillfällen blev jag manipulerad av flera olika personer vid olika tillfällen.

Hur kan det ske, och varför tillåter man sig att det att ske? Jag ska nu berätta i korthet hur detta hände, men jag tror jag bara kommer nämna några. Kanske jag kan nå ut till den som ännu inte kommit ur manipulation från andra och vill komma ur det. Eller till er som ännu inte förstått ni är under manipulation.

Så blev jag manipulerad flera gånger

För en tid sedan blev jag bekant med person genom ett gemensamt jobb. Vi kom i kontakt med varann och vi började prata med varann på facebook och telefon. Så att säga vi blev mer och mer tjenis med varandra.

Livet lekte och jag hälsade på min bekant, som bodde i en annan stad. Jag åkte bil fram och tillbaka vid flera tillfällen. Men det var aldrig hon som åkte till mig. Vid den reflektionen jag fick tidigt, skulle jag ha dragit öronen åt mig, men jag gjorde inte det.

Jag ifrågasatte inte heller utan bara fortsatte “vänskapen” med henne och blev och mer involverad i hennes liv. En tanke som slog mig väldigt tidigt var att det var inte sant vad hon och hennes familj är sjuka! Det är nu jag började bli manipulerad flera gånger.

Det var inte bara 1-2 sjukdomar, nej nej det var allt möjligt och hela tiden. Alltid var det nåt. Så småningom började jag fundera över att varje gång det blev lite jobbigt så blev hon sjuk eller nåt av hennes barn. Det var alltid nåt.

Det började gå överstyr

Hon tog över mitt liv helt och hållet. På ett finurligt vis blev jag manipulerad och flera gånger lirkade hon mig dit hon ville. Hon fick mig dit så jag inte kunde tänka klart. Hon hade lätt också för jag själv mådde inte bra vid den här perioden.
Men det värsta var nog när hon fick mig att gå emot mina andra vänner.

Jag hade då kapitulerat och trott på hennes lögner så lång tid, att jag gick emot mina vänner. Min s k vän fick mig även att stå för ett telefonabonnemang med ny Samsung telefon. Helt gratis “tog” hon den.

Saker är bara ting, men det värsta är nog sveket som vän tror jag. Jag trodde ju på henne och jag trodde hon kunde mer än mig. Men när jag bytte liv och fick en ny man i mitt liv började jag tänka om. För min sk vän vägrade hälsa på min nya man i mitt liv.

Vem kan motstå nyfikenheten när ens väninna har träffat en ny? nej jag menar det, det finns ingen frisk kvinna som skulle avstå…

Jag började dra mig undan

När jag väl förstod hur det stod till och vad hon egentligen gjort mot mig, så  började jag dra mig undan från henne. Jag spärrade telefonen och bad henne skicka den till mig för den är ju min. Men det gick inte. Hoten kom haglande om stjärnadvokater hon kände personligen och gud vet allt. Det till och med kom hot om Bandidos skulle komma hem till mig en natt. Ja jag minns inte alla detaljer, men hot var det.

Denna person fick mig till att betala hennes del vid en Londonresa vi gjorde tillsammans. Som förresten var helt onödig, vad vi gjorde där egentligen funderar jag på starkt på. Jag trodde en sak, men hon var en mästare på att kollra bort mig.

Eftersom denna “dam” kunde svart magi så såklart riktade hon sånt mot mig. Det stod glasklart att hon använde det mot mig. Men det är tur man känner bra folk som kan motarbeta sånt. Så jag fick mycket god hjälp.

Äkta vänner stannar kvar

Men det tog på krafterna och det tog musten ur mig. Mest för hennes grova svek. Det som hände mina gamla vänner är att några fick jag tillbaka. De förstod vad som skedde, men jag lyssnade inte. Fler av dem har kvar även idag.

Det är jag mycket tacksam över, men ack vilken resa detta var för mig under den här manipulationen. Mycket har jag lärt mig och framför allt att lyssna till mig själv mer eller mycket mer ska jag säga. Jag låter aldrig någon annan styra över mitt liv något mer. Jag tar mina egna beslut själv och mitt är mitt.

Lite hjälp till dig hur du kan undvika bli manipulerad flera gånger

Så vad gör man vid sådana här tillfällen för att undvika bli manipulerad? Jo det är enklare än man tror. Ta hjälp! Be om hjälp av någon som du vet kan se igenom. Be någon som är ärlig att säga vad den ser och upplever, för det man tvivlar på mest är en själv. Att sitt eget omdöme försvinner och man tappat huvudet helt. Då kan det vara bra med någon annan förtrolig som kan se igenom.

Jag önskar ingen annan gå detta öde till mötes för det är så kraftödande och det kommer liksom efteråt när skadan redan är skedd. Det är ju också mindre kul att veta att människan jag råkade ut för var psykiskt instabil och kanske även borderline. För jag vill minnas hennes son nämnde detta vid något tillfälle.

Det är inte lätt att råka ut för dessa personlighetskluvna personer, man vet inte deras avsikter från början. Men tänka så här att är det för lätt att komma in i en annans liv, så bör man se upp lite. Det är för bra för att vara sant. En vänskap växer fram naturligt, inte på ett konstlat sätt. Så se upp, dem är många och dem klamrar sig fast. Dem behöver mycket hjälp själva, men dem skördar personer på löpande band, ja jag var inte ensam. Det finns en till, men hon kom lindrigare undan. Och det var jag som presenterade dem….Usch vad jag skäms för det.

Nya tag och livet går vidare

För det gör det, livet går vidare. Ett minne jag bär med mig men idag är jag inte bitter på att lät mig bli manipulerad flera gånger. Jag har kommit fram till mycket av detta och jag vore ju inte den är jag idag utan alla händelser i livet, men ibland blir man utpumpad.

Det jag tar med mig i detta är jag känner ju så klart igen energierna på en borderline och psykiskt instabil personlighet idag. Så det går lättare och fortare för varje gång. Ja dem kom även efter detta. Flera stycken, även i mediumvärlden kryper dem innanför skinnet. Men det går fortare och fortare för varje gång.

Denna kvinna tog det mig nästan ett år, nästa tog ca 8 månader, en till 6 månader. Nu är jag nere på tre dagar.

Livet går vidare och jag berikar mig med personlighetstyper jag vet vilka jag ska undvika.  Även vilka jag vill vara med. Det är ju dem som ska räknas. De personer som lyfter och de som kan älska mig så som jag är, inte vad jag gör.

Jag blev manipulerad flera gånger av flera olika personer, och idag är alla ute ur mitt liv och jag blir inte manipulerad igen, det gör jag inte!

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 #manipulerad #vännersomsviker #vänskap #tillit #närvänskapbrister #mediumvärlden #borderline #facebook #katarinamedium #medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *