Katarinamedium

Inre visdom och andlig utveckling borde alla utveckla för att få ett bättre liv

Den inre visdomen kommer från källan, vårt innersta rätta jag och det som står i kontakt med alltet. Alltet har många namn, vi kalla det just för alltet, men det finns andra namn som Gud, fältet, universum etcetera.

Det jag vill kalla för den inre visdomen är det som agerar när vi får en god idé, eller en positiv tanke som gynnar oss själva i vår egen väg i livet, relationer, arbetet eller andligheten. Självklart finns det fler områden.

De besvärliga bitarna

Det är inte helt lätt att byta den banan som människa när andra gärna vill påpeka att man har fel i sin egna uppfattningar. Eller ett samhälle, skola och arbete som vill du ska göra enligt deras riktlinjer. Destruktiva relationer är det precis detsamma. Ja du har nog räknat ut själv att det handlar om den egna fria viljan. Att inte vara ägd av någon eller något annat som inte ger glädje och expansion.

Jag har också under åren varit på villovägar och irrfärder i livet. Det har inte alla gånger varit roligt, särskilt när jag upptäckte själv att jag blev manipulerad av en så kallad andlig vän.

Men det är väl så med livet att vi alla är här för att uppleva och expandera. Livets syfte är glädje och livets funktion är expansion. Kanske någon annan menar annat men det är är vad jag kommit fram till och det ger mig framgång i livet.

Andlig utveckling behöver inte betyda prata med mormor på andra sidan

Andlig utveckling är vad jag vill påstå detsamma som inre visdom. Vi är alla varelser i en lånad kropp och att vara här på Jorden en stund för att uppleva. Det är andlig utveckling, för vi alla har ju en ande i oss. För mig är det människan, anden och själen, blir en treenighet som tillsammans får utveckling och inre visdom.

Men det betyder inte att man måste utveckla att kommunicera med andevärlden. Nej inte alls, det kan gå hand i hand, men jag vet med mig själv att jag stärker kontakten med mitt sanna rätta jag.

 

Du kan alltid kontakta mig för medial konsultation. Du kan också ringa min mediala linje jag har.

Det är bara jag Katarina som svarar.
Hoppas får höra från dig.

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

#telefonlinje #medium #medialvägledning #psychicreadings #andligutveckling #attraktionslagen #kommunikation #livetssyfte ”expansion #inrevisdom

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *