Katarinamedium

”Annons i samarbete med Payup.se”

Influenser kurs är så kul

Det bästa med att ha företag tycker jag är att jag kan gå fler kurser nu som företaget betalar för mig. En utveckling jag tycker är mycket praktisk. Det jag fokuserar på just nu är att jag vill utveckla mig som Influenser. Därför är jag nu inne på en fortsättningskurs online där jag tar del av mycket smarta tips och råd hur man ska tänka och agera för att bli en bra influenser över sociala medier.

Ta ett företagslån för att nå mina mål

Är det så att man inte har eget kapital i företaget kan man alltid söka företagslån hos Payup med bra förmåner som t ex kontokrediter. Vilket passar bäst helt enkelt. Ibland händer det att kassan sinar för att gå en kurs, så då är det bra man kan ha den möjligheten att låna. Jag ser det som att investera i mig själv för att lyckas som företagare.

 

Den influenser kurs jag går nu är helt online baserad och jag kan spola fram och tillbaka hur jag vill och lyssna om och om igen. Onlinekursen är mest baserad på att man ska klara den helt själv, det är uppbyggt så. Men nu har även kurshållaren en egen grupp på sociala media där man kan ställa frågor om kursens innehåll. Väldigt smart tänkt för jag hamnar alltid i nåt som jag inte förstår.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *