Katarinamedium

                                  ”Annons i samarbete med eciggonline”

Hur jag gjorde för att sluta röka

 

När jag var ca 14 år började jag med något mycket dumt. Jag började röka cigaretter. Blev beroende av det och rökte i ca 30 år. Med en diabetes på halsen och ett mycket sämre mående bestämde jag mig för att sluta röka cigarretter.

På den tiden fanns inte så mycket till hjälp tyckte jag då. Det var mest tuggummi och dem var så äckliga att jag slutade tvärt istället.

På senare år fick jag höra om e-cigaretter. Det lockade mig och jag tog reda på mer, men fortfarande var detta väldigt många år sedan att sortimentet var inte tillräckligt då, tyckte jag.

Men det är ju tur att utvecklingen går framåt, för nu finns det e-cigg och vape som jag verkligen hade velat ha till hjälp när jag ville sluta röka. Hade jag haft det här alternativet från början med e-cigrett och vape men olika styrkor på nikotin och helt fritt från nikotin hade det gått betydligt lättare för mig. Inte heller gått i fällan flera gånger som jag gjorde. Börja och sluta åter igen.

På weben har man nu massor av tillbehör till sin egen e-cigarett.Här finns fler olika smaker och dofter. Både nikotinfritt och med nikotin. Styrkan på nikotin är från 0-18 mg. Brännare av alla sorter som man bör byta efter hand.

Ett annat alternativ finns

Vape´s som finns idag och på den här webshopen är helt otroligt vilka sorter det finns. Fina och smala och som kan påminna om en cigarett. Kortare varianter som rymmer i handen om man av någon anledning inte vill visa vad man har. Startpaket finns i flera utföranden, det som inte ingår är e-juicen. E-juice är det du kan välja om man vill nikotin eller nikotinfritt även mänkder med smaker. Vad sägs om kaffesmak eller caribbean cruise?

Nu när det är väldigt länge sedan jag tog en vanlig cigarett men jag faller dit emellanåt, det ska erkännas. Men jag ångrar mig genast, därför kan det vara bra som ett annat alternativ med vape. Den som slutat röka vet vad jag pratar om, för suget att röka finns fortfarande, men nu kan jag själv välja styrka eller till och med nikotinfritt.

Jag har redan beställt en ny e-cigg eller vape vilket man nu vill använda för ord. Det finns på sidan beskrivet även för den som är nybörjare, och jag känner mig lite nybörjare eftersom jag ser med stor häpnad vad bra det här blivit och vilka fina andra alternativ det finns.

En gång röka alltid rökare heter det ju. Men på det här sättet kan jag till och med ”röka” inomhus. Det går bra det också, eftersom en vape inte släpper ifrån sig så kallad cigarettrök. Till och med jag tycker det äckligt. Riktigt cigarett alltså.

 

Jag ser det här som ett bättre alternativ än vanliga cigaretter, för hälsans skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *