Katarinamedium

Hur går det till att besöka ett medium

Medium och medial vägledning är olika saker

Jag får många frågor om hur det går till, och först måste man dela på dessa två begrepp, spiritualistiskt och psychic/synsk. Ibland används ordet mediumistiskt. Så här ska jag berätta mer hur det går till att besöka ett medium.

Mediumistiskt är som jag lärt mig att man länkar till andevärlden och får kontakt och kommunikation mellan oss och världen uppstår. Spiritualistiskt är för de flesta att man tar till sig de 7 principerna inom spiritualismen.

Pshychic/synskt är att man tar in energier och läser av personer på deras aura till exempel. Nu gör jag det enkelt men det är så det går till. Psychic/synsk är också vanligt att läsa av andevärlden. Information finns där att hämta men med synska egenskaper sker ingen kommunikation.

Hur går det till då

Jag kan bara tala för mig själv. Men boka en tid som passar dig. Antingen via kontakt eller bokningssystem. En sittning av antingen andekontakt eller medial vägledning är en viss tid och det vanligaste är 30 minuter.

En andekontakt tar inte mer tid och det är av respekt till mediumet att inte pumpa ut mer information från andevärlden. Min energi går åt mer till en andekontakt på det djupa sätt jag arbetar på.

En medial vägledning är också olika tider, men det vanligaste är mellan 30-60 minuter. Det är mycket mer samtal mellan kund och mig, därför går också mer tid. Men när du anlitar mig för medial vägledning och coachning är det inte alltid jag använder verktyg som t ex Tarotkort.

Jag använder mest min starka intuition känner in dina energier. Men för den delen säger jag inte det du vill höra alla gånger. Eller dina önskningar vad du önskar höra. Nej jag tar in hela dig och din energi, det betyder dina guider, din energi, och ibland dina anhöriga. Jag jobbar med den kommunikatör som är bäst lämpad för Dig.

När är man ett medium

Ett spiritualistskt medium är att man som medium förmedlar kontakten mellan två världar med bevisning. Då är man ett medium.

Men om man går efter svenska ordlistan betyder medium, den som står i mitten. Ja, så enkelt är det. Nu menar jag inte att det är fel kalla sig “medium” om man lägger kort eller pendel etc. Det jag menar är att du som kund ska veta vad du betalar för och vad du kan får av ett medium. Så vad söker du? Är det medial vägledning eller är det kontakt med andevärlden?

Man kan göra både och också

Nu talar jag bara om mig själv, men jag behärskar båda sakerna, som många andra också gör. Min erfarenhet är att när jag började så startade jag med Tarotkort och vägledning till den som sökte svar och hjälp.

På tid upptäckte jag att min intuition tog över och det vore som jag talade i tungor eller nåt annat tog över. Jag undersökte saken närmare och andra sa till mig att jag nog borde titta mer åt det spiritualistiska hållet. Sagt och gjort, jag förstod att jag tog information från anhöriga.

 

Undersök själv och var starkt kritisk

Idag vet jag bättre och kan känna olikheterna i energierna vad som är vad. Sedan hur andra arbetar kan jag inte svara för. Det får du som kund ta reda på mer. Som t ex undersöka hemsidor, fråga dem, eller på rekommendation.

Det finns alltför många där ute som rett och slett inte vet vad de gör. Ännu mindre kan de veta vad de har att göra med. De höftar och tror. Tyvärr är vår värld översållad med charlataner, lycksökare och bedragare.

Det finns ingen hejd på uppfinningsrikedomen idag har jag märkt. Men det jag vill göra dig som kund uppmärksam på är hur länge har personen arbetat med detta, och finns det någon form av uppgifter om personen som stärker att personen/mediumet har rent mjöl i påsen.

Många har inte företag

Det har kommit till min kännedom att alla har inte egna företag och det behöver man inte heller. I vårt land får du ha hobby vid sidan av. Men det finns andra alternativ idag som man inte tänker på och det är egenanställning dvs man är anknuten till ett faktureringsföretag som t ex cool company eller Frilands finans. Det finns fler så klart med de var några jag vill nämna. Så egen firma måste man inte vara för att vara aktiv näringsidkare.

Priser är alltid ett hett ämne

Alla är ju inte som jag som har ett aktiebolag. Men när det kommer till prissättning är det alltid en otäck uppfattning hos många. Ta t ex de uppfattning många har att vi som egen företagare ska jobba gratis. Det är rent ut sagt enligt min mening helt absurt. Jag ska bo, äta och betala räkningar jag med. Därför måste jag ta betalt.

Jag lägger ner min TID på att ägna mig åt dig som kund som söker bra och kvalitativa svar. Min tid som jag annars kunnat fortsätta min anställning på Handelsbanken och få en lön av. Men nej jag har valt detta och jag tänker inte göra mina tjänster gratis.

Att skilja företagare, hobbyverksamhet och bedragare

En företagare MÅSTE ta betalt för sina tjänster, likaså en hobbyverksam person. Men när det kommer till bedragare ser man ofta alltför billiga priser, snabba betalningar och fort ska det gå.

En seriös person förstår att det ofta är svarta pengar på gång. Vill du fortsätta göda en bedragare så varsågod. Men vill du som kund gynna en verksam skattebetalare så bokar du tid, betalar för dig och ger oss seriösa en fortsatt chans att fortsätta vårt arbete.

Utbildningar kostar

Vi som är seriösa i vårt arbete ligger många timmar och många tusenlappar på utbildning. Det kostar och det är vad många vill fortsätta med att fortbilda sig för bättre vetande, kunnande och skicklighet. En oseriös bryr sig inte om något av detta.

Jag har inget emot att man har erbjudande i förhållande till sina ordinarie priser, som öppningserbjudande eller andra lockande tjänster till sin verksamhet.

Kvalitet kostar

Så men allt detta sagt vad du kan förvänta dig när du anlitar eller medium och vägledning är helt enkelt kvalitet. Som kund vill du säkert ha någon form av garanti eller upplevelse av det du vill anlita oss för. Du köper en tjänst och vill få något av det. En seriös person tar detta på stort allvar och levererar därefter också.

Men för den delen ska man som kund vara väl insatt i att man ibland inte får höra vad man vill höra men man får det man bör höra, både av ett psychic medium och från andevärlden. Kvalitet betyder att du ska få en BRA och kvalitativ upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *