Katarinamedium

Härliga september som med kommer nya projekt

 

Nu har äntligen härliga september kommit och vilken fin höst vi kommer få. Om vädret är med mig vet jag inte än, men mina projekt startar och mina idéer sprudlar. För härliga september är här!

Vad innebär det då?

Nja det kan jag inte avslöja riktigt än, men bra kommer det bli. Jag har nämnt detta tidigare i en annan blogg, men nu börjar jag närmare ett steg i taget.

Jag älskar nya projekt men det får inte vara för många, då går huvudet i spinn. Lite lagom är väl bäst. Ett projekt jag startat så här i september är ju inte att jag tänkte det igår. Nej ett projekt startar man, eller i alla fall jag, i tanken först. Sen kommer på papper, sedan blir det mail och telefonsamtal. Men starten och ”sjösättningen” kommer alltid långt senare. Men nu är jag där!

Så jag välkomnar härliga september och mina nya projekt!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *