Katarinamedium

Gratis att lyssna på min Podd

Du vet väl om att jag startat en Podd?
Den är uppe nu och finns på Spotify, och kommer att finnas på podcast google och alla andra ställen där man lyssnar på podd.

Men i första hand finns den på min hemsida, tryck här för att komma till podden.

Varför startade jag podd? Jo det är av fler anledningar, jag har tappat lusten att skriva blogg och vill förmedla i tal i stället. Många vill inte läsa utan många vill lyssna idag.

Det kan vara fler anledningar man vill lyssna, för vi multitaskar idag. Jag har själv hittat guldkorn med att lyssna på ljudbok då jag kan fler saker samtidigt. Som till exempel stryka tvätt, diska, laga mat eller om jag är ute och gå. Podd har blivit en ny favorit och även jag har börjat lyssna på podd.

I min podd vill jag inte inrikta mig på ett ämne utan jag vill ha variation, men i huvudsak ska det handla om det esoteriska, det andliga och personlig utveckling. Den podd jag startat vill jag ta ut svängarna ordentligt och jag vill gärna kittla det förbjudna, det okända, det som vi ofta inte talar om nämligen livet, hur fanken funkar det och varför är vi här.

Så jag hoppas du också ska tycka om det jag vill förmedla. Varje fredag släpps ett nytt avsnitt och emellanåt har jag gäster med mig. Det har redan kommit upp två avsnitt med två helt olika ämnen och två olika gäster. Anna Torsdotter talar om Tantra och Ylva Trollstierna talar om Tarot. Jag kommer ta in dem flera gånger så håll korpgluggarna öppna för det!

Min podd är gratis och jag delar med i det jag vet och kan.

Varmt välkommen lyssna på min nya podd som heter KatarinaPodden

 

#podd
#ylvatrollstrierna
#annatorsdotter
#personligutveckling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *