Katarinamedium

”Annons i samarbete med Trendcarpet.se”

 

Flygande matta

 

I julhelgen startade jag streamtjänsten Disney+ och jag slängde mig genast på Aladdin, en av mina absoluta favoriter. Jag bra älskar Gene´s namn på flygande mattan för Mattsson!
När jag var liten önskade jag att det verkligen fanns flygande mattor, särskilt en sån fin handknyten orientalisk matta i fantastiska färger och mönster. Om det kunde flyga var ju bara ett plus, och tänk vad miljövänlig den är…

 

Inför nästa inköp

 

Ja man kan skoja om detta så klart men får att återgå till ordning på torpet så ska vi faktiskt fixa om här hemma och när det kommer till just mattor på golven här hemma har vi börjat se över vad det finns och hur vi ska gå till väga. Nu när man knappt kan åka någonstans så har vi valt att vända oss till nätet för att hitta snygga mattor online.

Ett stort sortiment att välja på och väl valda olika material och storlekar. Många färger, jag älskar färger, så jag känner mig hemma här. Jag är extra svag för runda mattor, särskilt i en stor och bred hall. Gud så snyggt det är och om det passar så klart. Men enligt mig ger det en välkomnande gest till mig själv när jag kommer hem men även till gäster.

En matta till katten

 

Vilken matta man än väljer har sin bästa plats om den är vald med omsorg. Vad jag tänker är att en matta ingår i ett möblemang men ska även fylla sin funktion. T ex en matta vid sängen, eller en matta i badrummet fyller viss funktion. Men en matta kan fylla sin funktion för husdjuren. Vår ena katt trivs bäst att ligga på hallmattan precis innanför dörren. Så jag tänker mest på katten när jag ska göra mitt nästa inköp av matta. Han förtjänar också att få ligga mjukt och skönt och jag vill välja det bästa för min misse.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *