Behöver du fylla ut ditt hår med extensions. Hos Pozehair har dom ett stort utbud som kanske skulle passa. Med det senaste enkla sätten som du fäster extensions på några minuter i ditt hår. Dessa löshår är väldigt naturtrogna och ser ut som ditt riktiga hår. Och det finns löshår som passar för alla kvinnor oavsett vilken hårkvalitet du har. Kvalitén har blivit mycket bättre med åren och det är inte som förr i tiden då du oftast behövde hjälp med att sätta fast ett extensions och dom såg inte naturliga ut.

Extensions historia

Hårförlängning (engelska: hair extensions eller bara extensions) innebär att man genom att fästa någon form av löshår förändrar frisyren hos en person, vanligen med syfte att få håret att se fylligare eller längre ut. Modern teknik och kvalitet gör att löshåret som sätts fast under det vanliga håret kan bli mycket naturtroget.

Hårförlängning blev populärt på 1980-talet. Cyber- och ravesubkulturen förekom ofta flera varianter av hårförlängningar som exempelvis tubingrexlaces och cyberlox. Cyberlox uppkomst härstammar från ett speciellt presentsnöre.

Löshår har de flesta folk tagit till så fort håret skulle vara långt eller stort. Egyptierna hör till de första som började använda nån form av löshår med började redan i Gamla riket omkring 2700 f. Kr. Då var det peruker de bar med besked.

Idag är det mycket vanligt att vi kvinnor använder oss av extensions speciellt om vi ska vara extra fina i håret. Vilken kvinna har inte önskat sig tjockt och fylligt hår. Nu behöver man inte önska när det finns så bra löshår att klicka hem från Pozehair.Extensions

Det enklaste sättet att få längre och fylligare hår! Extensions

Det har aldrig varit så enkelt att få längre och fylligare hår med Poze Tape On Extensions. Du sätter fast håret på några minuter. Och vips så får du ett vackert glamoröst och lyxigt hår. Ett vackert Poze hair.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *