Katarinamedium

”Annons i samarbete med Greenboostworld.se”

Ekologisk CBD-olja hos Green Boost World

Jag gillar ju det här med ekologiskt det vet ni, och en produkt som CBD-olja som dessutom är ekologisk är ju helt underbart. CBD-produkterna hos Green Boost World är 100% fri från THC, det betyder att man tagit bort ”ruset” från industrihampan och nyttjar endast CBD-oljan som kan ge en bättre hälsa.  Produkter som CBD-olja, CBD-munspray och CBD-skincare.

Till och med Carl von Linné menade ju att hampan är medicinernas medicin, hade inte fel i det. Det finns så klart olika grader av kvalitet. Industrihampan klassas som den bästa.

 

Våra husdjur

Djuren som är människans bästa vän, i alla fall tycker jag det själv behöver också hälsoprodukter för hälsans skull. CBD-olja kan även ge till djur som t ex hund, häst och katt och så vidare. Substansen i CBD och de endocannabinioda systemet i kroppen blandas och har bevisligen förbättrat hälsan för båda människa och djur.

Så varför ska man inte ge djuren det bästa för även deras hälsa, päls och klor.

Att använda

CBD-oljan kan man applicera direkt på huden vid olika hudproblem. Eftersom hudceller också har i huden endocannabinoida receptorer. Det kan vara svårt att få CBD-oljan att absorberas in på djupet så att det upptas av cirkulationssystemet. Så att applicera oljan på huden i syfte att det ska komma in i kroppen är inte särskilt effektivt. Därför ska du ta oljan oral för bästa effekt.

CBD-munsprayet  sprayas under tungan eller på insidan av kinden. Sprayen bör vara kvar i munnen några minuter så svälj inte direkt. Det beror på att upptaget för sprayprodukten du sprayat i munnen börjar redan i munnen som konsekvens av att alkoholen fungerar som ett lösningsmedel som spjälkar upp (delar upp) alla fettmolekyler i sina beståndsdelar, molekyl för molekyl, vilket gör att upptaget även underlättas efter det att saliven med munsprayet har svalts. Redan efter 15 minuter kan man märka en effekt.

Det är alltid en smaksak vilken produkt man vill använda och vad som känns mest bekvämt. Se hela sortimenten på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *