Katarinamedium

Det är en myt att levitera som Medium.

Jag lovar, jag leviterar inte. Det är verkligen en myt att levitera som medium. Inte heller leviterar när jag mediterar. Vem gör det?

Jag vet knappt vad det är eller hur man göra. Levitera som medium tror jag nog bara tibetanska munkar kan. Jag har aldrig provat att levitera, även om man som Medium har känslan av att kunna.

 

Min svarta katt Ville

Fast många verkar tro det. Kanske också att häxhatten, kvasten och katten är med varje gång jag jobbar. Nog för att jag har en svart katt, men han mår bättre av att springa ute och leta möss.

Eller lata sig i mattes säng. Ville (på bilden) leviterar bara i sina drömmar.

 

Det är en myt att kunna levitera för att jag är ett medium. På riktigt! Eller kunna trolla och “fixa” andras liv. Nej kära vänner, jag har tillräckligt att fixa mitt eget liv, med allt vad det innebär. Jag har också mina läxor, mål och visioner.

Däremot kanske jag är mer hörsam på min inre röst och mitt riktiga äkta jag, som är mitt medvetande. Det är vad jag jobbar på idag.

Så här ser min arbetsplats ut.

Inte särskilt konstig eller så mycket annorlunda än något annat. Min trumma hänger på väggen. En liten “ruff-häxa” hänger i hörnet. Mina kort, stenar och kristallkula. Fast det är mer som attribut och för att jag tycker det är fint.

 

Nu är hösten är här är det väldigt skönt med öppna spisen. Den värmer gott. Jag får en härlig känsla av eld, vatten, jord och vind. Jag har alla element runt mig. Känner stor tacksamhet till platsen jag bor på.

Här kan jag utvecklas till precis det jag vill. Här skapas nya projekt och nya utmaningar. Nja utmaningar låter så tråkigt. Det låter bättre med drömmar jag kan förverkliga.

Precis bakom detta har jag min dator och fönster mot väster, där ligger också sjön. Ser på den nu när jag skriver.

 

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

 

#schamantrumma #levitera #medium #häxa #kristallkula #kattenville #andekontakt #medialvägledning #häxhatt #kvasten #personligutveckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *