Katarinamedium

 

Här hittar du de bästa tipsen.

 

Det är många som vill lära sig om andevärlden och att länka till den. Men det är svårare att hitta rätt lärare. Därför har jag skapat de bästa tipsen att hitta bra lärare i mediumskap.

Det vore tryggt och säkert om det fanns en slags samlingsplats för alla bra lärare. Men nu finns inte det.

Jag sticker ut näsan och skriver om vad som är viktigt i det här ämnet. Det är inte så många som vågar sig på en sån här lista på de bästa tipsen att hitta bra lärare för ditt mediumskap.

Eftersom jag själv råkat illa ut (inga namn nämnda) vill jag på detta sätt ge till dig mina bästa tips så inte du själv råkar ut för dumheter som faktiskt finns därute.

Det är dyrt med kurser

Det finns inget rätt eller fel, men man kan nog undersöka lite mer så man får vad man betalar för. Därför har jag gjort en lite smart lathund för dig som gärna vill lära dig att bli ett medium.

Man ska veta att alla som har kurser går efter deras kunskap och visdom. Beroende på om det grundkurs eller mer avancerat bör du välja därefter.
Vad söker du själv?

Teori och praktik är ett faktum att det ska finnas i kursinnehållet. Kanske material, det beror på. Men det som är absolut viktigast, läraren ska kunna mer än du.

Här är listan på de bästa tipsen

1
Finns hemsida du kan läsa mer om läraren och kanske även andras berättelser.

2
Har läraren egen firma eller egenanställning.

3
Är läraren pedagogisk och välutbildad. Läraren kan vara självlärd, så vad anser andra kursdeltagare som gått tidigare.

4
Hur länge har personen varit lärare. En ny examinerad lärare kan vara okej men då ska priset vara därefter.

5
Innehållet i kursen. Är det vad du vill lära dig. Saknar du något bör du inte gå hos just den läraren.

6
Finns kontaktuppgifter och anser du det är med lätthet du får kontakt med läraren.

Jag har även en annan lista som kan vara bra att gå igenom när du väl bestämt dig och är på kursen. Det är ju även så att man vet inte förrän man är på plats vad som är okej eller inte.

En annan lista du hittar bra tips

1
Om läraren har för mycket anspelningar sexuellt till dig (eller annan) är det inte okej. Varje person har rätt till sin egen åsikt men det hålls hemma, inte på kurs i mediumskap. Gå därifrån och be om pengar tillbaka.

2
Om läraren mobbar, utser dig (eller annan) på en nivå som enligt dig själv inte är okej. Skriker till elever eller hämmar på något sätt. Gå därifrån och be om pengarna tillbaka.

3
Du som elev har all rätt att ifrågasätta och få svar. Vad svaret är spelar mindre roll. Men om du inte får svar eller blir hänvisad att sluta din utbildning.

Saknar lärare all form av heder till dig och övriga elever hur man hanterar människor och elever och har inget med mediumskapet att göra. kan man inte kommunicera med sina elever har man även svårt med andevärlden. så se upp här!

4
Känner du dig åsidosatt och inte får ut något av kursen eller utbildningen har du all rätt att reklamera till Allmänna Reklamationsnämnden.

Om kursinnehållet inte motsvarar det du förvänta dig har du all rätt att kräva pengar tillbaka. Då har man inte varit tillräckligt noga med vad kursen ska innehålla.

5
Spar all kommunikation du fått i text. Du vet aldrig när du kommer få nytta av det om en dispyt drar ut och blir långvarig.

6
Gå alltid ur en konflikt med fjäder i hatten. Kunden har oftast alltid rätt! Som elev och kursdeltagare har du betalt för en upplevelse du ska ta med

dig till det du hade för plan. Upplevelsen är oftast viktigast i ditt mediumskap och du ska du kunna kräva det. Så välj lärare med stor omsorg.

Jag vill avsluta med att det finns stort hopp där ute om att det exciterar bra lärare i mediumskap. Jag har hittat mina och jag hoppas du hittar dina favoriter.

Always & Forever
/Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *