Katarinamedium

Detta inlägg är sponsrat av Göta Energi

 

Är det dags för dig att välja elbolag? Eller vet du kanske inte ens om att det är dags? Alldeles för många svenskar betalar alldeles för många kronor i månaden till sina elbolag utan att ens tänka på det. Det är viktigt att jämföra priser för el med jämna mellanrum för det är föränderliga priser och kostnader. 

Hos Göta Energi kan du alltid byta mellan deras olika elavtal till det som passar dig bäst. Du kan alltid byta till det abonnemang som du föredrar nu. De menar att ett rörligt elpris oftast är billigast över tid, vi förbrukar ju olika mycket el under året. Om du vill kombinera rörligt elpris med ett fast elpris över vintern, året runt eller med prisgaranti, ja då är Göta Energi för dig! Självklart har de även miljömärkt el, de är väl moderna. På deras hemsida kan du använda avtalsväljaren för att få hjälp att välja det avtal som passar dig bäst. 

 

Om du blir kund hos Göta Energi men inte aktivt väljer vilken typ av avtal som du vill teckna så blir du automatiskt tilldelad det som de kallar “anvisat avtal”. Det är ett generellt avtal som är baserat på alla kunders förbrukning. Göta Energi rekommenderar att du väljer avtal själv för att få ett så anpassat som möjligt. Om du inte vet vilket avtal som passar dig bäst och inte vill använda dig utav avtalsväljaren så kan du självklart kontakta Göta Energi så hjälper någon på kundservice dig. 

 

Att byta elavtal är enkelt och snabbt ordnat. Du behöver inte ringa din gamla leverantör och göra slut, du behöver nästan inte göra någonting alls faktiskt. Du går bara in på Göta Energi och följer några enkla steg, sen ser de till att ditt abonnemang blir flyttat till dem och att elen som kommer hem till dig går via dem istället. Lätt som en plätt! 

Ska du byta bostad? Då kan du ta med ditt befintliga elavtal genom att fylla i ditt personnummer hos Göta energi. Om du tar med abonnemanget vid en eventuell flytt så får du just nu dessutom 300 kronor i presentkort hos till exempel Willys och City Gross.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *