Katarinamedium

Samarbete med sexleksaker365

Nyfiken på bondage & bdsm

Har nyfiken funnits där för sexleksaker för bondage & bdsm eller behöver ni bara krydda upp ert sexliv tillsammans och vill prova nånting nytt. Som nybörjare ska man ta det lite försiktig. Och då kan man använda sig första gången som man vill prova med sytråd eller nåt liknande. Då kommer man lätt komma loss om stopporden inte når fram till sin sexparter. Att köpa hem sexleksaker för bondage & bdsm innan man provat en eller flera gånger först är inte att rekommendera. Då denna sexlek inte passar för alla.

Bondage & bdsm njutning

Bondage och bdsm

Det är viktigt att man pratar med sin partner innan man provar första gången. Man ska ha fullt förtroende för varandra. Och att man verkligen känner och litar på den som ska sätta fast en. Säkerheten är viktigast av allt när man utövar denna sexlek.

Sen är det viktigt att komma överens om vad som ska hända när man väl är bunden. Och vad som är tillåtet. Allt ska vara klart innan man börjar. Att inte gå över sin partners gräns är signalord som grönt, gult och rött bra att använda. Grönt är ok, gult kan betyda stanna upp och rött sluta direkt.

Vill man så finns det kurser man gå för att fördjupa sig lite mera. Och som nybörjare kan en kurs vara bra att gå på.

För dom som gillar lek med sexleksaker för bondage & bdsm kan man nå olika höjder med njutning.

Var kan man shoppa sexleksaker 

Hos sexleksaker365 finns leksaker både för dom som redan utövar denna lek och för nybörjare.

 Sortimentet är stort hos dom. Vad sägs om gagballs, handbojor, fotbojor, piskor, sexgunga och en massa annat spännande leksaker för bondage & bdsm. Det är bara att kika på deras utbud tillsammans med din partner. Kom överens om vad ni ska köpa. Bondage och bdsm
Bondage paket kit – innehåller ett urval av olika sexleksaker
Bondage och bdsm
Olika sorters handbojor och fotbojor.
 

Sen att dom har frakten gratis på alla beställningar över 499kr. beställningar under 499kr debiteras en fraktkostnad på 39kr ink moms. Snabba leveranser har dom också. Hur bra är inte det.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *