Katarinamedium

”Annons i samarbete med Medisera.se”

Beställ egna blodtester

Det jag lever efter idag är en mer sund livsstil. Min mat består av mycket grönt och och inte så mycket kött. Vi har skaffat ett växthus och odlar en del själva. Men hur mår kroppen? Hur vet jag att jag får i mig alla vitaminer och mineraler som är bra för min kropp och hälsa?

Jo, så enkelt som att beställa ett eget blodtest via Medisera som finns på flertalet platser i Sverige. Beställ tid via nätet och du får precis det du vill ha svar på. Allt ligger på dina Journaler som du loggar in med ditt BankID.

Har du koll på dina egna vitaminnivåer

Här finns blodtester som till exempel D-vitamtest, zinktest, Vegan & Vegetariantestet. Du kan även göra andra tester som kan vara svårt att få genom din egen läkare, nämligen Testosterontest, CRP test – Inflammation, sköldkörteltest.

Jag har själv märkt att det blir bara svårare och svårare att få blodtester via min läkare, trots jag är diabetiker. Det blir bara svårare och svårare med klarheter för mig som patient att få de tester jag vill ha via vanliga sättet och läkare.

Men här har du full kontroll själv vad du vill ha för tester och hur du själv tar del av dina provsvar. Du får en läkares kommentar för var markörerna visar, men är du själv duktig på att läsa provsvar är det inga problem. Annars kan man googla sig fram.

För den medvetne patienten

Det jag reagerar på som är positivt med en utomstående aktör som just Medisera är att jag själv kan begära exakt det jag vill ha svar på om jag vill självmedicinera (på eget ansvar) särskilt nu när det är så viktigt med vårt immunförsvar och vad vi stoppar i oss.

Det finns stora tester som t ex prostata test som är allvarliga sjukdomar som kan ligga bakom, ingår det ett telefonsamtal med ansvarig läkare hur du tar dig vidare om det visar avvikande svar på provet.

Jag personligen tycker det här var oerhört smart och jag kommer verkligen beställa vissa tester för eget bruk där jag kan studera detta närmare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *