Katarinamedium

I min lilla skrivarberättelser om mina besök eller händelser från andra sidan ska jag nu berätta om när min farmor kom på besök direkt efter sin död. Det här är Berättelser från andra sidan del 4.

Året var 2006

Det hände på valborgsmässoaftons morgon 2006. Det året jag har ett så kallat friår och jag vill ägna mig åt rekreation, återhämtning och utveckling av mitt mediumskap och mediala utveckling. Ett år som jag även utvecklar telefonarbetet på en högre nivå och jag tar emot klienter ännu mer i hemmet. Att ha lokal var inte i mina tankar i alla fall. I min  utveckling känner jag att mina ”tentakler” som min väninna kallar det, börjar sträcka sig rejält och mina upplevelser i mina kundkontakter och deras issues blir mer och mer reellt för mig att vi verkligen inte är ensamma här på jorden och med livet.

Valborg

Jag vaknar tidigt på morgonen med ett ryck. Någon drar i täcket! Fy vad otäckt för jag ser ingen fysisk person i rummet som skulle kunna dra i täcket. Snabbt griper jag tag i täckets överkant. Krampaktigt håller jag i det men känner ändå att ”någon” drar i det från fotändan av sängen. Jag är klarvaken och känner tydligt hur denna kraft sakta men intensivt vill dra bort täcket för mig. Jag tänker miljoner tankar och bannar mig själv över att sett för många Hollywoodfilmer som inte är positiva med spöktema.

 

Helt plötsligt slutar dragkampen och jag känner hur någon sätter sig på sängkanten. Men jag ser fortfarande ingen fysisk person. Jag känner svetten börja rinna i pannan för det här har jag aldrig varit med. Jag som medium ska väl inte vara rädd. Men det här var så himla tydligt och så fysiskt. Som om det vore en fysisk person som sitter på sängkanten. Av någon anledning känns det inte längre men däremot känner jag från fotändan som om en katt går mot mig på täcket. Samma tryck och tyngt som hos en katt. Fast jag har ingen katt…

Min farmor

I det ögonblicket tänkte jag snabbt att det kanske är farmor. Hon blir i alla fall 98 år i år. Det kanske är hon som lämnat jordelivet. I samma ögonblick jag tänker detta upphör ”katt-trampet” och allt är som vilken morgon som helst. Det är mycket, mycket stilla.  Mycket riktigt fick jag senare veta att farmor avlidit på valborg. Jag är övertygad om att min farmor kom till mig denna morgon för att meddela till mig att hon nu var över på andra sidan. Den känsla jag alltid haft med min farmor sedan dess är att hon ville gå över och det var mer eller mindre självvalt, att hon dog av ålder. Sen får andra säga vad de vill.

 

Farmor är fortfarande med

 

Sedan den dagen hon avled har farmor varit med i varje träning, cirkel, healingsessioner och kundbesök för att inspirera mig till rätt energi och svar till kunder men också till mig. Jag minns vid ett tillfälle när farmor kom igenom och igenkännandet var hur klart som helst av min farmor. Jag är mycket glad och tacksam över att hon varit med mig i min andliga utveckling. Hon har gett mig så mycket, även andra medium har tackat för mötet med henne och hennes glada sinnelag.

Numera är det inte så ofta hon kommer igenom, det är mer mamma och pappa som kommer. Även mormor och mina morbröder. Dem är så välkomna och jag känner igen deras energier när de vill förmedla sig eller hjälpa mig vid andra andekontakter. Det enda som känns  lite tråkigt är att jag har inte så mycket foton på min farmor. Allra helst skulle jag velat ha bröllopsfoto från farmor och farfar. Jag har för mig de gifte sig 1928. Men dem är borta och jag kan nog inte få tag på någon kopia. Men det hade varit kul att ha.

Nästa del kommer handla om andra andekontakter. Så häng gärna med på det också!
Här är senaste del 3 om du vill läsa den

Foto från 2006

 

katarinamedium.se

 

#berättelserfrånandrasidan #andrasidan #andevärlden #hollywoodfilmer #valborg #inspiration #andekontakt #medium #jordelivet #rekreation #mediumskap #friår #

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *