Katarinamedium

Berättelser från andra sidan del 2

Jag fortsätter berätta om min egna berättelser som har med signaler och vibrationer från andra sidan. Jag går genast till en av världens mest omskakande händelser, 11 september 2001.

Berättelser från andra sidan

Alla kan nog minnas denna dag på ett eller annat vis, men jag ska berätta vad som skedde året innan. Alltså hösten 2000 var jag och en kamrat på en meditation i Stockholm. Den här kväll en efter jobbet var jag väldigt trött. Men vi bestämde vi går ändå för det kan ju vara ganska skönt ändå.

I min meditation “såg” jag massa rök och massa ångest. Två “torn” lite mer likt tornet i Sagan om ringen, men ändå. Pang hör jag och det flyger ut en massa saker och massa pengar flyger ut. Det brinner och jag känner även lukten av fotogen. Det hände en gång till fast det går på en gång så att säga i min meditation.

Som bilden ovan visar såg jag kort efter. Det som jag reagerade på vad dessa “Gotiska” fönster och min tanke gick till New York och WTC. Eftersom jag varit där visste jag exakt hur det ser ut. Men tänkte i min stilla enfald att man kan väl inte rasera dem tornen…

Min berättelse från andra sidan fortsätter..

Samma eftermiddan här i Sverige 9/11 2001 när tornen rasat får jag ett mail av min kompis som jag var med på meditationen ett år tidigare. Det strå kort och gott : Var det detta du sår för 1 år sedan?

Alla mina hårstrån på kroppen stod upp. Kort efter  började det ju strömma bilder från New York och det drabbade området, och jag vill minnas att första bilden efter raset vad exakt det jag såg i min meditation. Nu var det inte den bild jag visar här, hittar den inte. Men det liknar i alla fall.

Hur ska jag tolka detta?

Självklart blev det genast en fråga om jag skulle ha stoppat hela denna vansinnes dag. Men det skulle ju inte gå. Däremot har jag fått det till mig senare genom flera år, att mina egna mediala förmågor skulle börja utvecklas ännu mer. Detta var en hint till mig hur jag skulle börja ta emot information som har med människan att göra. I generella drag vad människan som ras ska börja erfara nu hädanefter.

År 2004 var det samma sak, när Tsunamin skulle rulla in. För en naturkatastrof kan man verkligen inte stoppa. Inte heller Vulkanutbrottet i Kobe, Japan. Eller jordbävningen på Haiti.

Corona epidemin och alla de andra har varit i samma röra och samma energi, därför är inte Corona epidemin något särskilt utpekat speciellt i jämförelse med de andra pandemierna eller influensa epidemierna. Men anat detta det har jag, fast jag har valt att vara tyst denna gång. Det är alldeles för mycket åsikter på vår jord.

Jag ska nog klämma in en del 3 så håll utkik!

Om du missade del 1 hittar du den här: berättelser från andra sidan del 1

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

#berättelserfrånandrasidan #nineeleven #newyorkwewillneverforget #katarinamedium #förutsägelser #varsel #intuition #tillit #femsinnen #sjättesinnet #newyork

 

FacebookTwitterEmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *