Katarinamedium

Avancerad Medium kurs för mig som proffs

I dagarna tre har jag stretchat mitt eget mediumskap tillsammans med andra medium, lärare och Spiritualistiska sällskapet Engelen. Marjaana och Helena driver Engelen i andlighetens tecken i Smedjebacken/Dalarna. Att gå på en avancerad medium kurs för mig som proffs är det absolut mest kvalitativa sätt att upprätthålla mitt eget mediumskap.

Varför gå kurs igen

Att jag valt detta trots jag redan är certifierad spiritualistiskt medium är att man ska fullt klart för sig att man blir aldrig färdig som fullfjädrat medium. Det finns alltid något nytt att lära och det ligger så klart i detaljerna.

Det är därför jag väljer att gå avancerad kurs i mediumskap så jag ska få mer verktyg och vägledning i mitt eget mediumskap.

Jag har träffat många härliga personer

 

Det finns ju mer trevligt när man går på kurs, det är alla trevliga kurskamrater. Den här helgen knöt jag flera nya kontakter som har samma vilja att göra sitt mediumskap till kvalitet istället för kvantitet.

Vi har ca 15 st elever från hela landet. Från Piteå, Ronneby, Eslöv och Göteborg kom människor för att stretcha mer tillsammans med oss.

I ärlighetens namn är det väldigt viktigt att knyta nya kontakter och nya nätverk. För man vet aldrig när man kan få nytta av det. Kanske ett samarbete någonstans i vårt avlånga land.

Kursens innehåll

 

Tom Abbott är enligt mig en av Englands absolut bästa lärare i  mediumskap. Han hjälper oss att växa och stöttar där vi behöver finslipa och få mer värde av t ex bevisföring och budskap från andevärlden av våra nära och kära.

Alla övningar får göra är av väldigt hög kvalitet beroende på var vi står individuellt i vårt eget mediumskap.

 

 

Tim visar gärna i praktiken hur andevärlden fungerar i sin kommunikation och hur kan få en bättre och klarare kommunikation så vi kan få tydligare bevisföring till våra klienter för ett fint och upplyftande möte med andevärlden.

Till nästa höst 2021 i oktober

Tim Abbott kommer till Sverige och Dalarna igen hösten 2021. Jag kommer absolut vara med igen, och jag tror det blir min elfte avancerade medium kurs med Tim.

Den här gånger kommer vi inte ha tolk utan det är endast på engelska. Det är bra det för då är man helt och hållet i flödet och når bättre resultat.

Vi ses igen, garanterat!

 

Tim Abbott Dsnu Fmtst

 

 

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410 

#timabbott #mediumskap #avanceradmediumutbildning #transmedium #smedjebacken #ssengelen #mediumlärare #katarinamedium #proffessionelltmedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *