Katarinamedium

”Annons i samarbete med hemförsärkringstudent.nu”

Det är alltid nyttigt med en bra hemförsäkring

Jag älskar mitt boende här på landet bland tomtar och troll. Men det fann s en tid i mitt liv jag flyttade väldigt ofta. För en del människor kan en flytt bara vara just en flytt till något bra. Men för mig har en flytt mer betydelse, särskilt andligen. Vad jag menar med det är att jag grundar mig så djupt där jag bor att det vore som att dra upp rötter när jag flyttar. Rötter som ligger väldigt djupt ner i myllan. Det är smärtsamt att dra upp dessa rötter.

Nu är det 8 sedan jag flyttade sist, och jag hoppas det inte sker ännu. Jag fick nästan men för livet under året 2012, då flyttade jag 4 gånger. Ja du läste rätt, 4 gånger. Inget jag rekommenderar men det gav mig lärdomar i att vara mer organiserad och mer se sanningen i vitögat vad som verkligen skedde i mitt liv då.

Student

Angelica, makens dotter, ska inom kort flytta inom och då är det alltid bra med en försäkring. Det som jag rekommenderar är en riktigt bra och lättförståelig försäkring från hemförsäkringstudent.nu som är lätt att teckna som student. Här finns fler tjänster att ta del av som är bra att ha.

Det jag inte själv hade då när jag hade det som jobbigast var just en hemförsäkring som skulle kunna teckna en hel del utgifter jag gärna velat slippa. Det kan jag försäkra om!

Nutid

Mycket vatten har runnit under mina broar sedan dess och som jag skrivit trivs jag bra här på landet bland myggor och kor. Våra två katter rensar upp bland mus beståndet och håller en bra balans för det. Det är inget dem klagar över, förutom när det släpas in levande möss…

Det som påverkat mig mest med boendet är att jag nu först känner jag är ”hemma”. Men det tog visst lite tid att komma hit. Det tog även tid att förstå att det är bra med stöd och hjälp där man kan få. Så därför vill jag förmedla med hur bra det är rätt hemförsäkring för man vet aldrig när man behöver den. Så gör inte som jag och lev vind för våg och tro allt löser sig. Det gör det kanske inte.

 

Framtiden

Min framtid ser väldigt ljus ut, särskilt i dessa tider. Det jag ser fram emot är nästa flytt. Ja det kommer bli, fast inte just nu. Det vi båda känner är att flytta på sig kan vara läge i kommande tid. Världen står öppen och det finns hur många möjligheter som helst. Varför inte utlandet till exempel. Eller en helt annan del av Sverige. tja vi får helt enkelt se vad kommer i våra händer. Så tar vi alla beslut då när det kommer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *