Katarinamedium

Möte med Stellarlogos (2018)

 

Första gången jag träffade paret Jonsson var på mitt eget bröllop. Hur gick det till? Jo, min make Peter har känt Kenneth och Katarina sedan en längre tid. Vi har sedan dess träffats tillsammans lite här och där på olika ställen. Men jag blev mer nyfiken på vem denna StellarLogos är så jag bestämde mig för en träff och en intervju.

Väl hemma hos paret i Norrköping, i en ljus och fin lägenhet på andra våningen en halv trappa ner bor Kenneth och Katarina. Deras hem kändes verkligen varm och kärleksfullt inredd med smak för det stilrena och skira. Jag blev själv inspirerad! Målade tavlor pryder väggarna, målade av både Kenneth själv och av andra inspirerande konstnärer som har gåvan att sätta färg och form i fina kombinationer.

Varmt mottagen klev jag in hemma hos Jonsson´s. Vi pratade om livet, universum och andligheten så klart. Intrycket jag fick i soffan var hur lätt det är prata om svåra ämnen med människor som ser en större helhet på hela universum, kärleken och Gud. Att kunna smälta samman samtalen i kombination med bisarra berättelser ur livets alla vrår. Skratt kan verkligen vara mirakulöst upplyftande. Men även allvarsamma kapitel ur livet från oss alla. När allt kommer kring har vi många gånger samma erfarenheter och samma insikter gällande mycket.

För mig var det verkligen upplyftande möte med Kenneth och Katarina. Jag känner samhörighet med lika tokroliga personer som jag själv. Kenneth berättar om StellarLogos och hans bana genom andligheten med StellarLogos. Katarina berättar om deras möten med människor som gör jag blir ännu mer nyfiken på boken Kenneth skrivit.

En andlig bok om egna upplevda händelser med ljusvarelser och budskap som är hänförande. Jag måste genast börja läsa hans bok. Den ligger nu på nattduksbordet redo att ta in budskap och mästare som berättar om livet och kärleken. Ja kan knappt bärga mig. Suget efter höga energier i vägledning och personlig utveckling för oss jordvarelser blir bara större.

Jag tackar för denna gång, och jag hoppas du ska lockas och inspireras av Kenneth och Katarinas ord här nedan, nu väntar boken jag har på nattduksbordet.
”Always and forever”

/Skribent Katarina Lövelius

stellarlogos

 

(Kenneth berättar och svarar på våra frågor.)

Vem är Kenneth Jonsson?


Den korta variationen är en lagom go och rund man i sina bästa dagar, som har fötterna på jorden och huvudet i himmelen. Jag är gift med Katarina Jonsson sedan många år nu och vi har två barn och ett barnbarn. Jag är en lättsam person som har lätt till skratt och humor. Sedan barnsben har jag haft kontakt med ljusvarelser och förmedlat deras budskap, utan att veta om det.

För några år sedan blev jag tillfrågat av dom att skriva en bok. Först blev det kanaliserade budskap som jag skulle förmedla. Sedan blev det då dags att skriva den där boken. Men det blev flera.

Jag var livrädd, för jag har lättare dyslexi och har aldrig förmedlat mig i text tidigare. Svaret jag fick av mina ljusvänner var, om du skriver från ditt hjärta det vi förmedlar till dig, spelar det ingen roll. För det är energin i det du förmedlar som är av vikt. Inte hur du stavar. Jag insåg att så var det faktiskt. Vi körde med rättstavning och olika tekniker.

Men det jag ville förmedla kom då inte från mig, i all rättstavning. Så det blev en kompromiss. Med meningsuppbyggnadsfel och lite stavfel. På senare år har jag nu börjat måla, allt för att komma in i flödet och fokus.

 

Vad arbetar du främst med när det gäller alternativa synsätt och behandlingar etc.?


Jag har jobbat aktivt i perioder med personlig utveckling och andlig utveckling i flera år. Där emellan har egot och tvivlen tagit mer plats som en rannsakande faktor. Det har passat mig bra för jag har sorterat en del på vägen och frågat mig själv: tror jag på detta, är detta sant för mig o.s.v. Jag är utbildad inom healing och kanalisering, samt Ljuskroppen och Self exiting.

Även utbildad i olika meditationstekniker bland annat av Sanya Roman och Duane Packer (Orin/Daben) USA, som grund att stå på. Jag har även lärarbehörighet inom den läran. Det finns mycket mer på min livsresa, som stadigt fylls på med mer ljus och erfarenheter. Mitt öppna och nyfikna sinne driver mig framåt i min personliga och andliga utveckling.

Där jag lär mig hela tiden min väg och min sanning i varje möte och kontakt. Jag kanaliserar och ger healing utifrån mitt högre jag och från mina guider. Jag är mannen bakom boken ”En väg till medvetenhet” Del ett av tre i jordeserien om Sanso och hans vänner. En bra och kanaliserad bok att ha i sin ägo, då varje gång du läser växer sig insikten inom dig starkare och vackrare.

Just nu skriver jag på en fristående bok om att öppna hjärtat. En vägkarta mot ditt sanna jag. Mycket kan man säga om mig, men någon sa så här om mig för ett tag sedan:

”Kenneth ska man inte läsa om, han ska man uppleva.” Jag jobbar med healing, både på distans och på plats. Som oftast så blir jag guidad vart jag ska behandla och vilka åkommor som klienten söker för. Några gånger har det hänt att jag opererat under healingen. Det som händer vi de tillfällena är att jag börjar behandlingen och skannar av klienten så som jag alltid gör.

Skanningen ser och känner hur jag tar på mig en grön operations skjorta, en sådan man knyter bak. Alltid samma sak, först skanna av, sedan på med skjortan och börjar operera. Det kan vara olika operationer.

 

Vilka effekter har du haft med dina behandlingsformer?


Effekterna är många och olika så klart, men en grundton är lugn i alla kroppar. Samt ett villkorslöst varande i kärlek och tacksamhet. Jag har fått det förklarat som om klienterna hamnar i total avslappning. Som att vrida ner volymen på radion eller stereon. Min healings grund ton är blåbärsblå nästan åt det lila hållet. Den färgen ser nästan alla.

Jag har fokus på tre saker i healingen harmoni, balans och lätthet. I dessa finns ljus, kärlek och massor av glädje inmatade. Jag har märkt att genom åren att det fungerar bra för mig, eller så fokuserar jag bara på ljus. Ett samarbete och utbyte sker mellan mina hjälpare och klientens hjälpare, då alla är medvetna om varandra på själsplanet.

Kanalisering gör jag inte så ofta för det är min fru en mästare på. När jag gör det kallar jag på dom högre mästarna som jag jobbar med. Som ex Sananda även kallad Jesus under sitt jordeliv. Det är hans kristusljus som går igenom för att nämna någon. Det sker automatiskt, jag får den som passar bäst med klientens hjälpare.

Vad dom kallar sig är inte så viktigt för mig, det är känslan och ljuset som dom förmedlar som är viktigast. Jag har lärt mig att urskilja dessa energier och vet vilka som jobbar genom mig.

 

Vilka böcker har du/ni skrivit?


Jag skriver på flera böcker, och har i dagsläget publicerat 3st. Jag skriver på två böcker till i samma serie en väg till om Sanso och hans ljusvänner. Del två heter ”En väg till insikt” och den tredje heter ”En väg till?.. det väntar vi med ett tag till innan jag anmäler titeln på den. Där emellan skriver jag lite tankeböcker om insikter och a-ha upplevelser samt dikter av olika inslag.

Det gemensamma med alla böcker är att dom alla är kanaliserade från ett högre medvetande och källa. Vart det slutar vet jag inte i dag. Så länge jag kan bidra med mitt ljus och mina ljusvänners insikter så fortsätter skrivandets resa mot kunskapskällans förråd. Så får vi inte glömma att jag skriver en del på nätet i olika forum, fast det gör ju nästa alla i dag vilken berikar många själar där ute med insikter och a-ha upplevelser.

 

Vem är StellarLogos?


Först måste vi dela upp det då det är för stort att förstå och så mycket som är i energin. Stellar betyder stjärna och logos betyder kärna. Redan där har vi börjat att tappa greppet om vad det är och betyder. Stellarlogos är allt där emellan, men jag har kortat ner det till harmoni, balans och glädje. Stellarlogos kom till mig i en meditation för många år sedan och innebörden av hans väsen och ljus. Först kom namnet till mig, sedan känslan av vad han ville förmedla genom mig. Jag säger han, för han visade sig för mig som en varm snäll farbror.

Som sagt svårt med ord att förklara känslan i allt han är. I mina böcker finns han med som en av rådsmedlemmarna, som just valt att se sig om efter ett annat uppdrag, att ta en paus och vila sig lite. så han lämnar över till sin dotter. Stellarlogos är den som alla vänder sig till om något behövs förstärkas eller förmedlas till oss kanalerna.

 

Finns det fler än StellarLogos?


Ja det finns många som honom, då vi inte kan eller ska mäta energier. Vi är alla en del av Stellarlogos och hans lära. Nu använder vi bara andra termer och ord skulle jag nog säga. Alla har vi som dom säger till mig olika egenskaper som harmoniserar med ljuset, beroende på vart vi själva befinner oss på vår livsresa. Allt är bara energi och ren tills vi ger den en mening.

Allt beror på att förklara dom på hur långt vi själva har kommit på vår egen väg mot självkännedom och inre resa. Det finns inget rätt eller fel, allt bara är säger dom till mig. Den sanningen passar mig och mitt hjärta. Dem jag jobbar med ingår in en stor grupp av ljusvarelser som jobbar för mänsklighetens utveckling och medvetandehöjning.

Det är något som ligger mig varmt om hjärtat, att hjälpa andra att hitta hem. Hem till källan i sitt hjärta och sanning. Kanske var det just därför dom valde att samarbeta med mig, vad vet jag.

 

Vad ska du skriva om härnäst? Finns det mer alster?


Om 10 år har jag förhoppningsvis utvecklat mig mer på min resa mot självkännedom och insikter. Jag skriver fortfarande och förmedlar mina ljusvarelsers budskap, vi bor på landet och lever ett ganska enkelt men rikt liv med lite egna odlingar av grönsaker och rotfrukter. Ett stillsamt och harmoniskt liv med lagom balans mellan jobb och vila.

 

Hur ser ni två på personlig utveckling och andlighet?


Det går hand i hand. Det är du som bestämmer din takt och din resa, då allt börjar och slutar med oss själva och vår resa. Sök, stanna upp, ifrågasätt och lyssna till ditt hjärta. Många där ute går hit och dit för att hitta svar och mening, och det är inte fel. Men jag tänker som så här, allt finns redan inom oss, redo att blomma ut.

Vi behöver stilla oss och lyssna inåt till oss själva, lyssna på din inre röst. Sananda sa en gång så här: -Varför letar ni bland molnen och varför söker ni bortom horisonten och logiken. När det är här jag är. Mitt ibland er. Sanningen och svaren vi söker är aldrig långt borta, endast ett andetag bort. Sök i ert hjärta och svaren ni söker uppenbarar sig.

 

Finns det något du skulle vilka berätta för läsarna?


Min resa fortsätter mot kunskapens källa. Jag följer min sanning och mitt hjärtas röst, för det som är sant för mig behöver inte vara det för dig. Det finns ingen korrekt sanning, utan bara tolkningar av den. Så är det med alla vårkänslor och tankar. Dem är neutrala och rena tills vi ger den ett syfte och mening. Allt är bara energi, energi i flöde.

Vad vi gör med den beror enligt mig och så som jag fått det förklarat för mig, på ryggsäcken du bär på. Allt börjar och slutar med oss själva, ge från ditt hjärta utan krav. Utan att förvänta dig något, utan ge neutralt och du får igen det. Sträck på dig, gå med fötterna på jorden, håll huvudet i himlen. Sätt dig själv i första rum, och tro på din egen förmåga. Du vet bäst och du är en ljusbärare på vandring. Tack!

 

Katarina´s berättelse.


Ja vem är jag, vad är min sanna identitet? Det är en fråga som jag ofta ställer till mig själv för att få svar på frågor som gäller mitt högre syfte, mening och för att följa min gudomliga livsplan. Jag föddes till detta jordeliv november 1970 och växte upp i Kolmården med naturen tätt intill mig.

Mamma har berättat för mig att hon tog mig med till skogen på långa bär och svamprundor redan min första sommar och höst. I dag känner jag sådan samhörighet med naturen som fyller upp och laddar mig med livskraft och energi. Jag älskar att gå barfota och känna gräset, bergsklippor och marken under mina fötter. Det är en lycksalighet för mig och jag upplever frihet.

Åren går och jag blir äldre med en hel del erfarenheter som jag kommer bära med mig genom åren helt ovetandes om att det är just dessa erfarenheter som får mitt medvetande att växa som vuxen, Tack säger jag. Jag tillsammans med Kenneth får förmånen att bli föräldrar till våra gudagåvor till barn nämligen Johanna och Joel som kommer lära mig så mycket i livet om kärlek,

tålamod, glädje, lek och bus. Mitt djupaste Tack till er och all er kärlek och inspiration. Helt plötsligt tidigt, början på år 2000 känner jag att vi ska skaffa oss en hund. Det ska vara en svart labrador tik. Hur kan nu detta vara möjligt jag som har så mycket allergi, astma och eksem? Jag delger detta för Kenneth som tittar lite undrandes på mig.

Veckorna går och helt plötsligt när Kenneth ska gå till dagis med barnen lite längre ner på gatan så möter han en kvinna som bor i ett av husen och som av någon anledning berättar att hon har en svart labrador tik till salu. En vecka senare har denna gudomliga varelse flyttat hem till oss. Hon blev Bella, 30 kilo villkorslös kärlek som kom att väcka vår familj till den gudomliga kärleken.

I tio hela år spred hon helt kravlöst gudomlig, villkorslös kärlek genom att enbart finnas till innan det var dags för henne att vända tillbaka till himmelriket och vi själva skulle fortsätta på vägen hem igen till kärleken som vi tidigare levt separerade från. Tack Bella att du sände mig budskap om att du fanns till för oss och tack gode gud att jag lyssnade.

Jag har en enorm längtan och känner sådan inspiration att bli ett med den gudomliga kärleken här på jorden. Att åter stå med ansiktet vänt mot kärleken Hela tiden. Att leva himmelriket på jorden. Att låta det gudomliga växa och ta plats i mitt liv min kropp med allt som är och få sprida detta till alla människor jag möter, moder jord, djuren allt som är precis som Bella gjorde till oss och dem hon mötte, totalt centrerad och i kontakt med Källan av kärleken.

Jag har insett att alla människor, händelser, och situationer jag möter är lysande lärande tillfällen. Att vända blicken inåt, in i mig själv och uppåt till Källan den gudomliga kärleken. Vad tänker jag? Vad känner jag? Vad vill jag? Vad är den gudomliga sanningen, planen och perfektionen? Att överlämna sig själv till sitt egna gudomliga jag som står i direkt förbindelse med Källan som faktisk har svar och vägledning till oss. Och vars syfte är att leda in alla oss som är redo till ett liv i frid, glädje, kärlek, ljus, trygghet och harmoni.

Att låta tilliten till våra egna gudomliga Jag ta plats och form. Våra egon, våra sår som står med ansiktet mot rädslan kommer skrika för full hals och vilja hävda sin plats och sin övertygelse att livet ska vara en kamp med lidande. Men det är enbart sår som behöver vår kärlek, omvårdnad och acceptans. Mitt syfte, min högre längtan i detta liv att åter komma hem till Kärleken helt och komplett, att bli ett i tankar, ord och handling med kärleken.

Att läka alla mina sår som kan göra väldigt ont. Jag är på god väg men ibland kommer jag vilse på villovägar, irrar omkring helt vilsen och ensam. Missar gudagåvor längs vägen för jag har för bråttom. Glömmer tända ljuset där det är för mörkt osv…. Jag vet att jag aldrig är ensam utan har ett helt team från himlen med mig som vakar över mig, ger mig tröst, hopp, energi, ljus, healing och framför allt villkorslös gudomlig kärlek Hela tiden.

Allt jag behöver göra är att be om det, öppna upp för att ta emot och bara njuta i stillhet och inre tystnad. Jag delar gärna med mig av ljuset och kärleken från det Gudomliga i kanaliseringar, healing samt healingmassage. Det är en fröjd och gör mig så lycklig när jag märker att jag kan väcka, inspirera och sprida det gudomliga ljuset och kärleken till de människor som kommer till mig för råd eller de människor jag enbart möter på olika platser och är nyfikna.

Som jag ser det så går personlig och andlig utveckling hand i hand. Att få en själsinspirerad personlighet. Att vi ska bli Ett igen med Källan-Kärleken istället för separerade varelser. Det är inte alltid som Kenneth och jag tänker, känner samma. Jag är högkänslig och introvert. Jag känner minsta lilla energiförändring och får energi av att vara i tystnad, egen tid och stillhet.

Jag blir splittrad och stressad och tappar fokus om det blir för intensivt. Kenneth är mer robust och extrovert och får energi av att prata och umgås. Han blir lätt uttråkad och rastlös när det blir tyst, lugnt och stilla. Jag brukar säga att han har en popcornhjärna som poppar tankar snabbt och mycket.

Så visst skiljer vi oss åt men vi har fått acceptera varandras olikheter. Det händer att våra sår möts och vi river varandras sår blodiga. Det får också våra medvetande att växa och vi har viljan att spola och tvätta våra sår med ljus, kärlek och acceptans för transformation till läkning. Vår relation visar var vi har våra sår och vad vi behöver plocka fram inom oss, belysa med ljus och transformera till kärlek, Tack!