Katarinamedium

Anna medium i Skåne (2020)

Det är nu flera år sedan jag träffade Anna medium i Skåne. Det var på en mässa i Stockholm/Solna våra vägar korsades första gången. Anna berömde mina naglar, minns jag.

Sedan dess har vår vänskap blir mer och större. Vi ger varandra hopp och stöttning i livet och andligheten. På senaste tid har vi gått avancerad medium kurs tillsammans. Anna är en pigg och glad person, precis vad jag behöver i mitt liv. Ja jag är faktiskt lite självisk i det nu. För jag har personligen haft personer runt mig som är tvärtom. Så glada och inspirerande personer runt mig är en brist.

Det jag tycker är så bra och skönt med Anna är jag (och andra) kan vara sig själv i hennes sällskap. Det spelar ingen roll hur man ser ut, trött eller hängig, bara man är rak och ärlig mot Anna, så har i alla fall jag fått en vän för livet i Anna.

Anna jobbar med andlighet på ett väldigt naturnära och ”back to basic”, om jag får uttrycka mig så. Absolut inget fel i det, snarare tvärtom. Hon behåller det som vi har här i Sverige och Norden i den vibration och kunskap som fanns här förr. Anna kan saker många andra absolut inte har kunskap kring som t ex ritualer, ceremonier, gamla seder och bruk kring energier och andevärlden. Anna medium i Skåne har en mycket bred och djup kunskap i detta.

 

När jag gjorde den här intervjun bad jag om en liten vägledning till alla läsare som kanske kan vara aktuellt i dessa dagar. Svaret blev så här: Jag har sett 4 st vågor av den här pandemin som vi har och vi är inne i nr 2. Den skördar lite till, men av slutet av 21 kan vi andas ut.

/Always  & Forever
Skribent Katarina Lövelius

anna medium i skåne

 

 

Berätta om dig själv, vem är Anna medium i Skåne?

 

Jag är en sprallig tjej från Skåne som älskar att låta ta dagen som den kommer. Planerar jag för mycket så går hälften åt pipan.  Lika mycket som jag pratar och som jag skrattar så kan jag också vara allvarlig. Orättvisor tycker jag inte om, det går jag i igång på och kan gå hur långt som helst för att rättvisan ska fram. Jag har varit verksam som medium i ca 12-15 år och gör detta på heltid här i Skåne och det är bara så kul. Jag inspireras alltid av andra människor men främst av andevärlden.

 

Du jobbar mycket med att rensa hus. Hur går det till när du gör en husrensning?

 

Jag är mycket ute och det har blivit många husrensningar genom åren. När klienten ringer och bokar tid så vill jag inte veta så mycket, men det kommer till mig när jag kör dit vad det hela handlar om.

Jag brukar ställa mig en stund utanför huset och känna in vad som händer där. Då kommer mer information till mig. Eventuellt om en ande vill säga något, om de är där det vill säga.

När jag väl har gått igenom huset så berättar jag vad som jag får in. Om dom känner det jag ser, det jag hör och får in. Ibland har jag slagruta med mig som jag känner med och den svarar alltid bra tillbaka till mig. Den har min man gjort till mig, förresten.

När klienten har bestämt sig för att andarna eller energierna ska över eller bort så ber jag om ärkeänglarna om hjälp samt mina gudinnor. Ibland är klienten med och håller i mina händer och ibland inte.

När detta är gjort så lägger jag ett stort beskydd om familjen och huset. Efter det så brukar jag bränna cellminnen i väggarna runt huset. Vid ett tillfälle började en hund att yla. Det tolkar jag som att energier är i omlopp och mitt arbete fått effekt. När jag är ute och rensar så får klienten vägledning samtidigt.

 

Vad fick dig att börja jobba som medium?

 

Det var en man från ABF i Lund som heter Stig Bertelsen som första gången vi träffade och han tittade på mig och sa – du är en ljusbärare ett ljust medium. Glöm inte mig när du står där och tar emot applåder. Och det har jag inte gjort än. Han drev på mig och ut med dig. Du ska synas!

 

Vad gör du på din fritid som du har stor passion för?

 

Jag bor i hus med min familj och mina hundar. Jag har tre stycken just nu. De är pudel/papillon i generationer, eftersom jag föder jag upp Cavvapo valpar. Andra intressen jag har är heminredning, vackra blommor, kläder, doft och glamour, och jag älskar att synas och höras.

 

Om du fick välja helt fritt i mediumskapet eller i det andliga, vad skulle du vilja lyfta fram till våra läsare? (Vad känns viktigt för andra veta)

 

Det är viktigt att ha kul när jag jobbar för jag märket att andevärlden har en stor portion humor och dem älskar att arbeta med mig och min energi.  Min morfar som är på andra sidan är med mig från andevärlden och han hänger med när det nalkas jobb. En gammal vän till mig som gick bort alldeles för tidigt, vi stod varandra väldigt nära, vill också vara med mig när jag ska ut på jobb.

Vi tillsammans har skitkul när det är andliga jobb. Med deras hjälp från andra sidan får jag väldigt klara och tydliga svar. Det ser jag som en ren kanal eftersom jag vet vilka jag har med mig i mitt arbete. Jag märker själv att ju mer jag arbetar med dem ju snabbare svar får jag.

Då jag själv har valt dessa två personligheter vill jag lyfta fram att det är så här jag arbetar för jag har valt det så. Jag vill också lyfta fram att det är viktigt att har roligt i arbetet med andevärlden.

 

Om du Anna fick drömma om en framtid, hur skulle den se ut då? Både globalt och för dig som person.

 

Det jag hoppas på är att fler och fler blir nyfikna på det mediala och tar det på allvar, utan att skratta och knycka på axlarna. Min dröm inom det mediala är att även få arbeta i Europa att få hålla kurser, seanser och workshops. Jag brinner för detta och jag verkligen älskar att arbeta med människor. Andevärlden är där den är och som jag ser det vill jag få människor mer i kontakt med andevärlden.

 

Kan du berätta om din bästa händelse eller möte med andevärlden?

 

En mindre trevlig händelse jag vill berätta om är när en ung kille tar kontakt med mig för att han inte får sova om nätterna. Anden som var en släkting till unge mannen, tyckte inte om hans play station4, utan anden tyckte hans skulle spela fotboll istället. När jag skulle få över mannen till andra sidan så började killen gråta av att det sved på ryggen. När vi tittade efter så är där klösmärken på ryggen, och då säger hans mamma att de inte fanns där innan.

En annan händelse jag minns i mitt hjärta är från en bekant som reste sig ur sin rullstol. Familjen hade många tunga energier i sitt hus. De var alltid trötta och orkeslösa. När jag jobbade med energierna som fanns i huset rensade och flyttade jag på energierna. Av detta fick dem alla i familjen lusten tillbaka, och slängde tabletter och även rullstolen åkte ut då den inte behövdes längre.

/Anna medium i Skåne