Katarinamedium

Änglar, finns dem?

Nu ska jag beröra ett ämne och ge min vinkling till detta som eventuellt kan uppröra. Men kom ihåg att detta är min åsikt och du som läser behöver inte hålla med. Men detta är min egen erfarenhet och det finns egentligen inget rätt eller fel i detta. Allt handlar om vilken position man står på och vilken vy man har.

Jag har själv mött dem både fysiskt och mentalt. Det fysiska genom en kurs där vi alla fick möta dem fysiskt, på riktigt. Det var en av de häftigaste upplevelser jag har. Efter det kan jag känna dem på samma sätt igen och igen. Mentalt har jag samtal med dem genom meditation eller vaken dröm.

Det finns mängder av olika änglar och änglaväsen, och jag ska inte gå in på här vilka som finns. Men att det finns en hierarki bland dem kanske inte är vanligt att det talas om. Ännu mindre talas det om att det finns ljus och det finns mörka änglar. Allt har en motsats och inte många vill nämna detta. Förr i tiden kallade man änglarna för Djinner. Men andra bland annat kyrkan har förskönat en hel del. Till viss del är det riktigt men inte hela sanningen.

Änglar av ljus och mörk natur

Änglar så som vi tror de är är till viss del sant, de finns änglar av absolut godo och absolut av renaste natur, men reta inte upp dem! Det finns mörkare och ondare änglar av annan natur men de fortfarande änglavarelser, både väsen och ärkeänglar. Det är inte heller många som talar om dessa. Allt har en motpol.

Personligen har jag inte så mycket samarbete med änglar om vi ska prata samarbete, däremot har jag en ständig dialog. Varför har jag inte samarbete då? Jo av den enkla anledningen att jag inte behöver eller vill. Det är stor skillnad på oss människor med själv och våra bevingade änglavarelser. Vi är dem jämlika men ändå så olika. Kunskapsmässigt är vi jämlika då vi har själ. Ursprungsmässigt är helt olika även om vi alla kommer från samma källa. Men en människa är av kött och blod, det är inte själen som är evig. Människan har samma tillgång till källan genom själen som änglarna har därav är vi jämlika och inte behöver samarbete.

Ingen själ

Änglaväsen och änglar av olika rang har ingen själ så som vi har. Ändå har de ett ursprung och en källa. Det är därför en ängel omöjligt kan inkarnera bland oss människor. Ja det är helt sant, däremot kan de verka genom oss människor och influera och inspirera oss, om det är det vi vill välja. Men jag kan personligen tycka det är nödigt då vi har samma källa att ur och hämta information från, så varför göra dem upptagna med det.

Det låter själlöst att säga detta, men då har man inte förstått att vi kommer från olika skapelser och olika syften.

Lever för evig men kan dö

En ängel är inte odödlig men lever för evigt och har ett starkt skydd mot död. Men å andra sidan är de inte den fysiska döden så som vi har som har en inkarnationskedja att följa just för att vi har en själ och ska inkarnera. Vårt syfte som själ har en annan väg mot vad änglar har. Men å andra sidan lever vår själ för evigt så där är vi lika. Men vi är fortfarande från olika skapelser. Svårt att greppa detta, men detta är vad jag fått information och andra kan bekräfta det samma eller liknande.

Låter platt och tråkigt

Nej jag tycker inte alls det är tråkigt, snarare tvärtom. Det blir mer spännande och mer innehållsrikt att jag själv kan komma åt samma information självaste ÄrkeÄngeln Michael, eller de andra ur skaran av präktiga änglar. Vi människor bara gör oss mindre än de för vi har trott att de ska vara så. Nej vi är jämlika alla himlarnas varelser, vi har bara glömt bort hur storslagna vi är.

Ingen har fel

Jag vet om att det finns många som har samarbete med änglarna och jag säger inte de har fel, men de finns även många som inte ännu förstått att vi människor står jämlika dem, det är då jag känner det platt och tråkigt. Då jag själv har fått information från änglarna om det jag skriver här är den den tron jag även har. Om vi kallar det samarbete eller kommunikation spelar mindre roll, det är bara ord.  Jag anser bara det är på tiden vi människor lyfter oss och har vår egen insikt om vår storhet som själa varelser i en köttkostym.

/Always & Forever

katarinamedium.se

Änglar finns dem

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *